Hvordan finne en lege i Philadelphia

July 1

Hvordan finne en lege i Philadelphia


Å finne den rette legen er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å beholde en sunn livsstil for deg selv og din familie. Philadelphia, Pennsylvania har en forpliktelse til offentlig helse og helsetjenester som strekker seg helt tilbake til kolonitiden. Med verdensklasse undervisning sykehus, topprangerte spesielle sentre og et nettverk av nabolag klinikker, vil du finne en enorm rekke medisinske fagfolk til å velge mellom. Flere ressurser på nettet vil hjelpe deg å finne riktig lege i Philadelphia, uavhengig av spesialitet.

Bruksanvisning

1 Sjekk ut The Philadelphia Department of Public Health nettsted. Det gir steder og informasjon om offentlige helsestasjon. Ifølge Phila.gov, disse klinikkene tilbyr gratis eller rimelige omsorg for både barn og voksne, fra kontroller og vaksinasjoner til Podiatry og gynekologiske tjenester. Se nettsiden videre for informasjon om programmer og tjenester for ulike sykdommer, tilstander og helsespørsmål av lokal interesse.

2 Tilgang Penn Medicine, tilknyttet University of Pennsylvania School of Medicine og Hospital ved University of Pennsylvania, for å enkelt finne leger i området. Fyll ut spesialitet av legen du søker etter, postnummer og andrespråk (hvis aktuelt) og du vil finne mange leger å velge mellom. Du kan også søke etter en bestemt lege ved navn.

3 Søk i American Medical Association nasjonale lege finder for en lokal utøver. AMA hjemmeside kan du finne en bestemt lege ved navn og arbeidssted; Hvis du er på utkikk etter en ny lege, kan du søke etter spesialitet og plassering.

4 Sjekk nettsiden til din spesifikke helseforsikring for leger i sitt nettverk.

Hint

  • Tar hensyn til karakterer, hvis en nettside gir dem. Det er viktig å finne en lege med et godt omdømme.