Hvordan utføre en Traction Splint

June 26

Hvordan utføre en Traction Splint


Trekkraft spjelking er definert som bruk av en trekkraft til behandling av muskel- og skjelettsykdommer. Denne typen skinne brukes vanligvis av EMT og Ambulansepersonell på pasienter som har stengt lårhalsbrudd. Å vite hvordan du bruker en strekkskinne krever noen medisinsk opplæring i hvordan du skal bruke enheten. Lære å bruke en trekkraft skinne gjøres typisk i løpet av EMT opplæring som en av de nødvendige ferdigheter stasjoner for å ta det nasjonale registeret eksamen. Med praksis, å vite hvordan du bruker en trekkraft skinne blir enklere.

Bruksanvisning

1 Gjør din BSI første, som er kroppens stoff isolasjon (hansker, etc). Du må også sørge for at scenen er trygt for deg og din partner før vi går på scenen.

2 Direkte partneren din til å søke og hold manuell stabilisering av pasientens skadede benet. Vurdere pasientens motor sansenivå ved å se etter pedal pulser og ved å ha dem presse føttene mot hendene mot kroppen og vekk fra kroppen.

3 Klargjør trekkraft delt ved å justere den til riktig lengde i henhold til pasientens benlengde. Plasser splint ved siden av den skadde beinet. Med partneren din hjelp til å plassere skinne under pasientens ben.

4 Påfør proksimale ischial troppen til beinet, og deretter bruke den distale stikk og begynne mekanisk trekkraft. Stilling og feste de resterende bærestropper til benet over og under kneet og femur skade.

5 Revurder pasientens motor sensorisk funksjon samt deres pedal puls.

Hint

  • Tilbring tid forfriskende treningen på denne ferdigheten som det ikke er så ofte brukt i feltet. Dette vil sikre at du vet hva du skal gjøre i tilfelle du har en pasient som passer de indikasjoner som er nødvendige for en trekkraft skinne.
  • Traction spjelking er IKKE for åpne lårhalsbrudd eller for skader i hofte, bekken eller for brudd som er i nærheten av kneet.