Slik Spot tidlig varsling tegn på en Stroke

March 25

Tidlige varselstegn for et slag, hvis anerkjent, kan redde en persons liv eller hindre livslang funksjonshemming oppstår.

Et hjerneslag oppstår på grunn av tilstopping eller sprengning av en arterie til hjernen som forårsaker hjerneskade og de resulterende hjerneslag symptomer.

De fleste vet ikke engang hva hjerneslag symptomene er. Bli kjent med disse symptomene, og hvis du har mistanke om et hjerneslag kan komme kontakt lege umiddelbart.

Bruksanvisning

En ta hensyn til endringer i energinivå.

Noen drastiske endringer i en persons energinivå bør være grunn til bekymring. Siden hjertesykdom og slag er i slekt, kan et hjerte som ikke fungerer på full styrke være et slag symptom. En av de tidligste hjerneslag symptomer er svakhet eller tretthet.

2 Vær oppmerksom på SANSE ENDRINGER.

På de tidlige stadiene av et slag sansene kan ha problemer med å registrere normale data. Vision kan bli uskarpe, kan svimmelhet oppstå. Hvis disse hjerneslag symptomer skje, se din lege umiddelbart.

3 LYTT TIL sløret tale.

En av de avslørende hjerneslag symptomer er begynnelsen på sløret tale. Prøv å lese en kort passasje høyt eller deklamere kjente mønstre av tale. Hvis det er noen tilsløring, kan det være et tidlig sett av hjerneslag symptomer.

4 VÆR OPPMERKSOM PÅ ensidig Stroke Symptomer.

Ettersom et slaglengde vil ofte påvirke en side av hjernen mer enn en annen, kan en ensidig sett av slag symptomer forekommer. Ett øye lokk kan henge ned, en arm kan bli vanskelig å bruke, kan et ben blir slapp, kan den ene siden av munnen begynner å synke. Hvis noen av disse skje, ring 911 og får hjelp umiddelbart. Enhver forsinkelse kan ha livslange konsekvenser.

Se flere tips nedenfor på tidlige varselstegn for et slag.

Hint

  • Hjerneslag symptomer kan være tegn på andre forhold. Det beste alternativet er å ta hensyn til vesentlige endringer i måten kroppen din fungerer og se en lege. Ikke få panikk, bare rolig komme til legen din.
  • Hvis en person opplever disse symptomene få dem hjelpe umiddelbart, men prøv å holde pusten og emosjonelle tilstand rolig for å redusere blodtrykket.
  • Hvis du har høyt blodtrykk eller høyt kolesterol du har høy risiko for hjerneslag symptomer. Være i jevnlig kommunikasjon med legen din.