Hvordan åpne en Homecare Business i Georgia

November 26

Ettersom flere seniorer velger å bo i sine hjem i stedet for å gå til en assistert levende sentrum eller sykehjem, etterspørselen etter hjemme helsetjenester i Georgia fortsetter å vokse. Nå er det perfekte tidspunktet for å åpne denne type virksomhet siden baby boomers går inn pensjonsalder og må snart disse tjenestene. Siden hjem helsevesenet bedrifter er regulert av statlige myndigheter, er det viktig å forstå alle regler og retningslinjer for å åpne en hjemmehjelp virksomhet i Georgia.

Bruksanvisning

1 Opprett en forretningsplan, akkurat som du ville gjort med en hvilken som helst type virksomhet. Den bør inneholde dine mål og planer for selskapet samt utgifter og budsjetter for deg å følge.

2 Finn en administrator for hjemmepleier virksomhet. Administratoren er den som er ansvarlig for tilsyn med virksomheten på en dag-til-dag basis. Georgia loven krever administrator være en lege, sykepleier eller noen som har hatt minst ett års arbeidserfaring som administrator i et hjem helsevesenet virksomheten.

3 Sett med skattemyndighetene for en sysselsetting identifikasjonsnummer (EIN) eller en skatt identifikasjonsnummer (TIN) for å åpne hjemmepleier virksomhet i Georgia. Du vil bruke dette nummeret av hvilke programmer du fyller ut for lisensen, så vel som andre dokumenter for din virksomhet. Du kan få det ved å besøke nettsiden til Internal Revenue Service (IRS).

4 Finn et sted å huse hjemmepleier virksomhet. Fordelen med et hjem helsevesenet virksomheten er det faktum at et stort anlegg ikke er nødvendig siden mye av arbeidet for virksomheten er gjennomført i klientens hjem. Men du trenger kontorer samt lagringsanlegg for å holde forsyninger i. Det er også gunstig å ha noen form for offentlig resepsjonsområdet så potensielle kunder kan komme til stedet for å ordne tjenester.

5 Skaff en bedrift lisens gjennom byen eller fylket regjeringen. I de fleste tilfeller er en tillatelse gitt fra byen for enhver bedrift innenfor bygrensene, mens utenfor bygrensen er ansvaret fylket til å utstede lisenser. Men hvis du er usikker, kan du kontakte den lokale handelskammeret for å hjelpe deg i å gjøre riktig beslutning.

6 Søk om en lisens med Georgia Office of Regulatory Services. Denne tilstanden kontoret oppsyn alle hjem helsevesenet bedrifter i Georgia og har makt til å godkjenne, nekte eller tilbakekalle en lisens. I tillegg til å fylle ut en søknad, må du betale en $ 200 lisensavgift og bestå en fysisk inspeksjon av virksomheten anlegget.

7 Registrer med Georgia Department of Revenue (DOR) for omsetningsavgift siden du leverer tjenester innenfor delstaten Georgia. Du bør også sjekke de lokale myndighetene som har gitt deg en bedrift lisens for å sikre at det er ingen avgifter du trenger for å lade og samle på dem.

8 Sett opp dine økonomiske og regnskapssystemer. Mye penger kommer inn og går ut av virksomheten, og dermed er det viktig å spore og gjøre rede for hver eneste krone. Du kan finne det fordelaktig å møte med en økonomisk virksomhet planlegger eller revisor for å sikre økonomien for hjemmepleier virksomheten er satt før du åpner dørene.

9 ansette medarbeidere til å gi omsorg og tjenester til kunder. Det finnes en rekke ulike tjenester du kan tilby gjennom ditt hjem helsesektoren byrå. Generell sykepleie, hjelp med daglige oppgaver og rehabiliteringstjenester er bare noen av alternativene du har. Ansette den aktuelle ansatte som er lisensiert til å gjøre jobben sin med staten Georgia.

10 Market din bedrift og hjelpe den vokse. Komme ordet ut om ditt hjem omsorg virksomheten er kritisk, spesielt i begynnelsen når du prøver å etablere et navn for deg selv. Det finnes et mangfold av markedsføring og annonsering alternativer, for eksempel aviser og TV-annonser, løpesedler, plakater og direkte markedsføring til eldre borgere i samfunnet.

Hint

  • Du må registrere seg og få en kildenummer for å overføre Georgia arbeidsgiveravgift hvis du er som de fleste selskaper og har ansatte som paychecks er gjenstand for kildeskatt.
  • Din lisens for hjemmepleier virksomhet i Georgia må tydelig vises i din virksomhet.
  • Lisenser for hjem helsevesenet bedrifter fornyes hvert år.
  • Få virksomheten forsikring for å beskytte deg i tilfelle det oppstår et problem fra behandling eller tjenester levert til en kunde i kundens hjem.
  • Søknaden om lisensen skal være innlevert minst 30 dager før du åpner dørene for virksomhet.
  • Det er et brudd på loven for å åpne et hjem helsesektoren virksomheten i Georgia uten lisens.