Stikkpille hemorrhoidal Treatment

November 6

Hemorroider er åreknuter som skjer rundt anus og / eller endetarmen. Venene kan hovne opp forårsaker smerte, kløe, blødning og irritasjon i de berørte områdene.
Suppositorier er et legemiddelavleveringssystem, hvor medikamentet er i en fast tilstand vanligvis er formet som en kule. Når den er satt inn i den aktuelle kroppshulrom, smelter medisinen på grunn av kroppstemperatur, blir flytende og kan nå lett absorberes gjennom det omgivende vev. I tilfelle av hemorroider, blir stikkpiller inn i endetarmen. Stikkpiller bør brukes til å behandle bare interne hemorroider. Selv om stikkpiller hemorrhoidal behandlinger er tilgjengelig over disk, er det best å rådføre seg med legen din før behandling.

The History Of Hemorrhoid stikkpille behandlinger

Hippokrates i 400 f.Kr. skrev en avhandling om behandling av hemoroider. I det antyder han behandling som består av å ta "skallet av en del fisk tredjedelen av plumbago, bitumen, alun, litt av Flos aeris, galls, litt irr, etter å ha skjenket en liten mengde kokt honning på disse, og dannet en avlang stikkpille, gjelder inntil du fjerner dem. " I middelalderen leger brukte en varm jernstang til cauterize hemorrhoid og be til Saint Fiacre, en kar hauger lidende som ble helbredet ved å sitte på en stein. Moderne behandlinger er langt mer behagelig og tryggere enn sine gamle kolleger.

Fordelene ved Stikkpille hemorrhoidal Treatment

Tilgjengelig uten resept fra lege, stikkpiller er et lavpris alternativ behandling. Ikke smertefullt og enkelt selv-administreres. Behandlinger gir vanligvis raskt avlaste fra hemorrhoid smerte og hevelse.

Ulemper å vurdere

Stikkpiller er ubrukelig i behandling av eksterne hemorroider. Andre mer alvorlige sykdommer har symptomer som ligner på hemoroider, som inflammatorisk tarmsykdom og kreft i tykktarm og endetarm. Selv behandling kan forsinke nødvendig legehjelp. De kan være rotete og mange flekk undertøy.

Typer medisiner

Det finnes to typer medisiner levert av stikkpiller for behandling av interne hemorroider: fuktighetskrem eller vasokonstriktor. Fuktighetskremer sooth initiert hemorrhoid dermed lindre smerte og blødning. Vasokonstriktorer constrict flyten av blod til venen i det berørte området. Den vene blir mindre og mindre smertefull.

Tilgjengelig Stikkpille hemorrhoidal Treatment

Avhengig av dine preferanser er det forskjellige typer hemorrhoid stikkpiller behandlinger å velge mellom. Over The Counter (OTC) Hydrocortione produkter som Anusol HC stikkpiller inneholder 1% hydrokortison. Hydrokortison er et steroid viste seg å være meget effektiv i behandlingen av indre hemorroider. Stikkpiller er tilgjengelig med mer enn 1% hydrokortison, men kun på resept.
Homøopatiske produkter som Avenoc Hemorroider Stikkpiller inneholder alle naturlige ingredienser. Blant de aktive ingrediensene i disse produktene er hestekastanje, stein, rot og trollhassel. Ikke-steroide OTC produkter som Forberedelse H Stikkpiller er populære og lett tilgjengelig. Noen av de aktive ingrediensene i over mot suppositorier er kakaosmør og fenylefrin HCI.

Bruk av produktet.

Bruken av en stikkpille er ikke for pyser. Du bør alltid følge produsentens anvisninger for det bestemte produktet du kjøper. Generelt, etter vask og tørking endetarms området, setter du den spisse enden av stikkpille forsiktig inn i endetarmen ved hjelp av fingeren til å skyve den på plass. Det kan sprette ut. Hvis den gjør det må du sette inn stikkpille nøye.