Hva er fordelene med å kombinere Klonopin & Prozac?

January 22

Hva er fordelene med å kombinere Klonopin & Prozac?


For mennesker som lider av depresjon og angst, er den riktige kombinasjonen av medisiner ofte vanskelig å finne. Leger vanligvis prøver en pasient på ulike medisiner før bestemme hva som fungerer best for å lindre symptomene på psykiske problemer som involverer depresjon og angst. Medisinsk forskning, heldigvis, avslører en rekke fordeler ved å kombinere den antidepressive Prozac med anti-angst narkotika Klonopin. Utforske disse vil hjelpe deg til å diskutere dette mulig behandling sammen med legen din.

Responstid

En stor fordel med å kombinere Prozac og Klonopin under tilsyn av lege er en økt responstid for virkningene av den langsiktige antidepressant, Prozac. Ofte tar flere uker til en måned for å begynne å jobbe for psykiske problemer som depresjon, trenger Prozac tid til å hope seg opp i hjernen før den kan takle noen av de ødeleggende symptomer på slike lidelser.

Ifølge en medisinsk studie av Summit Research Network, tillegg av Klonopin - et benzodiazepin anti-angst medisinering - i begynnelsen av behandling med Prozac økte antidepressive effekter i løpet av de første 21 dagene av behandlingen. Denne økningen i hjernens respons tid er en viktig fordel av kombinasjonen av de to stoffene som gir raskere lindring for symptomer som depresjon og søvnløshet.

angst Relief

Spesielt Klonopin tilsatt til en behandling med Prozac lindrer alvorlig angst. Dette er fordi Klonopin, i motsetning til den antidepressive Prozac, arbeider innen 30 minutter til en time av den første dosen, og gir umiddelbare effekter for å motvirke angst.

En vitenskapelig rapport fra International Clinical Psychopharmacology sier at for de som lider av depresjon særlig kombinere Klonipin med Prozac gir dramatiske forbedringer for angst lettelse. Det er viktig å merke seg at studie rapporterer også at kombinasjonen av det antidepressive og anti-angst medikamenter viste liten fordel for folk med depresjon uten medfølgende engstelse.

Sikkerhet og annen viktig

En viktig fordel med kombinasjonen av Klonipin og Prozac er at de to medisiner har blitt funnet trygt å bruke i forbindelse med hverandre, spesielt i starten av behandlingen. Summit Forskning rapporterer også at Klonipin er fordelaktig i kombinasjon med Prozac når en lege forbereder seg for å øke doseringen av Prozac, for å behandle symptomer som doseøkningen ennå ikke lindres.

Det er viktig, men å merke seg at mens Prozac - en selektiv serotonin reuptake inhibitor antidepressant - er ment for langsiktig bruk. Klonipin imidlertid merkes for kortvarig bruk, hovedsakelig fordi det er både vanedannende og produserer en toleranse som kan føre til at foreskrevet brukeren til å føle behovet for å "opp" sin dose for å føle de samme fordelene. Begge medisiner bør ikke avbrytes brått, og Klonipin kan produsere alvorlige abstinensplager som søvnløshet, økt angst, og selv anfall hvis plutselig stoppet etter mer enn en uke eller to av bruk. Sørg for å veie de potensielle ulempene ved å kombinere Klonopin med Prozac mot de potensielle fordelene med din behandlende lege.