Slik unngår humørsvingninger

September 3

Uansett årsak til humørsvingninger, er en ting sikkert: De er ikke en hyggelig opplevelse. Til slutt, personen går gjennom en humøret svinger ofte opprørt av hennes handlinger og personen på mottakersiden er forvirret og kanskje vondt. Heldigvis finnes det en rekke måter å hindre utbruddet av humørsvingninger og sette deg tilbake i kontrollen.

Bruksanvisning

1 Unngå usunn mat som inneholder mye sukker, fett og koffein. Fet mat har en tendens til å veie en person ned, forlater dem sløv og potensielt opprørt med seg selv. I tillegg kan mat og drikkevarer med høyt sukker og / eller koffein resultere i en "crash" etter en koffein og sukker høy. Disse krasjer gjøre folk føler grinete, opphisset og er en vanlig årsak til humørsvingninger.

2 Konsumere mat som er sunn og gjøre det i løpet av dagen. Holde blodsukkernivået opprettholdes og magen positivt full i løpet av dagen vil skape en positiv stemning som ikke vil svinge.

3 Ta del i avslappende typer trening som yoga eller pilates. Disse former for trening slappe av sinnet og sette deg i en tilstand av selvkontroll. I tillegg trening frigjør endorfiner i blodet, noe som gjør at du føler deg glad.

4 Utnytte naturlige rettsmidler som aromatiske stearinlys, røkelse eller oljer. Denne typen avstressing teknikken har blitt brukt i århundrer. Visse lukter, for eksempel lavendel, vil lette ditt sinn og sette deg i en avslappet sinnstilstand. Dette gir deg kontroll over følelsene dine.

5 Bruk litt av din tid alene, spesielt hvis du føler en stemning swing kommer på. Arbeider med mennesker for mye kan føre en person til å bli irritert. Det er viktig å ta tid for deg selv for å slappe av og få tilbake komposisjon.