Hvordan behandle Ringorm hjemme

March 22

Free Stock Photos "data-modal-content =" p> Free Stock Photos "> Hvordan behandle Ringorm hjemme


Ringorm er en smittsom, soppinfeksjon i huden - preget det meste av skjellende røde ringene som vises på huden. Utbrudd kan oppstå hvor som helst på kroppen og infeksjonen kan være mindre (bare noen få ringer) hele veien til en stor plage (over hele ryggen og magen). Selv om det ikke er en alvorlig påføre, kan det være frustrerende å stoppe spredning og å drepe infeksjonen. Ikke alle har suksess med over-the-counter kremer, medisiner og legebesøk heller. Nå dine problemer er over. Dette hjem rette får gode anmeldelser, og du vil ha på seg at avslørende skjorte på kort tid.

Bruksanvisning

1 Påfør klar neglelakk til ringen ormen nettstedet. Sørg for å dekke helt smittsomme ring (alle av dem) med en anvendelse av polsk. Dette kveler sopp. La den stå på hele dagen.

2 Fjern polish etter åtte timer med neglelakkfjerner. Det anbefales å suge et papirhåndkle lapp i fjerner og hold den over påført sted i noen minutter. Deretter la området tørke i ca 15 minutter.

3 Påfør klar neglelakk til den infiserte området. Fortsett denne virknings til ringorm forsvinner.

Hint

  • Vær konsekvent med hva hjem rette du velger. Det er mange personlige eksempler på folk som har kurert ringorm hjemme ved hjelp av dette (og andre) rettsmidler.
  • Unngå farge neglelakk som det flekker klær.