Clear flytende diett for å forberede seg på bariatric kirurgi

April 26

Fedmekirurgi krever at du bruker en flytende diett før prosedyren. Denne dietten begynner to hele dager før operasjonen for en gastric bypass og bare tjuefire timer før en lap band prosedyre. Dette er god praksis for dagene etter operasjonen når du ikke vil være i stand til å konsumere noe mat for en mye lengre periode.

klare væsker

En klar væske diett er akkurat det navnet tilsier. Enhver drikk som du ikke kan se gjennom er ikke tillatt på den klare væsken kosthold. De væsker som du kan konsumere på denne dietten inkluderer buljong, eplejuice, svak te uten melk, ingefærøl, og tranebærjuice.
Ice, gelatin, hard candy og popsicles kan også inntas på den klare væsken kosthold. Dietten er ikke ment å gi deg all den næring som kroppen din trenger. Det gir salter og små mengder av næringsstoffer for noen dager før en gastric bypass operasjon. Denne typen diett er også brukt før de fleste store operasjoner for å unngå diaré eller oppkast under eller etter inngrepet.

Planlegging

Den klare væsken kosthold er ikke lett, men du må huske på at du vil være forbruker samme diett etter gastric bypass operasjon også. Før operasjonen, planlegge flytende måltider for å holde magen full før dagen av operasjonen.
Om morgenen spiser et glass eplejuice med en kopp svak te uten melk. Din lunsj kan bestå av en bolle med klar kjøttkraft og eple eller tranebærjuice. Legg en popsicle til lunsj-menyen for å hjelpe deg å få gjennom kosten. Middag kan være mer buljong og juice. Har en annen kopp klart urtete senere på kvelden for å fylle magen.

Fortsett å være opptatt

Dagene etter din gastric bypass operasjon vil være mye lettere for kostholdet ditt. Operasjonen vil krympe størrelsen på magen og mindre mengde væske og til slutt mat vil tilfredsstille din appetitt. Før operasjonen, er du fortsatt kjemper med sult på et flytende måltid plan. Plan for å holde deg opptatt før inngrepet for å unngå å bli fristet til å spise.
Ta deg tid i dagene før operasjonen for å forberede hjemmet ditt slik at du kan komme i en godt forberedt rent miljø. Dette vil bidra til å holde tankene bort mat, slik at du kan komme gjennom disse vanskelige dager og sterkt begrenset diett.