USA Retningslinjer Medicare-programmet

January 12

I 1965, USA føderale regjeringen etablerte Medicare-programmet, som er offentlig helseforsikring som hjelper pensjonister til å betale for medisinsk behandling. Medicare består av fire ulike typer dekning, men bare sykehus forsikring, kjent som Medicare del A, er gratis. Medicare regler og retningslinjer etablere hvem som er berettiget til å motta sine fordeler, når man skal registrere og hvordan du søker.

Medicare Identification

Medicare har fire ulike typer dekning kjent som Medicare del A, del B, del C og del D. del A er kjent som sykehus forsikring, og det lønner seg for sykehus og sykehjem kostnader. Del B dekker kostnadene for medisinske behandlinger som legebesøk. Del C gir deg muligheten til å legge ytterligere dekning til del A og B dekning gjennom private selskaper godkjent av Medicare. Del D er et reseptbelagt legemiddel plan som hjelper deg å betale for kostnadene ved reseptbelagte legemidler som inngår i planen du velger.

kvalifiserings~~POS=TRUNC Retningslinjer

Ikke alle er berettiget til å motta Medicare fordeler. Den mest grunnleggende kravet er at du må være en amerikansk statsborger eller en juridisk bosatt. Å ha del A dekning, må du også ha betalt Medicare skatt mens han jobbet som en ansatt. Hvis du oppfyller alle kravene, blir du kvalifisert til å starte din Medicare dekning når du slår 65 år. For å være kvalifisert for del B, må du være registrert i del A eller være en amerikansk statsborger eller juridisk ikke-immigrant som har bodd i USA i fem år. For å være kvalifisert for deler C og D, må du først være kvalifisert for del A og B.

Retningslinjer innmelding

Hvis du er en amerikansk statsborger eller en juridisk bosatt som har jobbet lenge nok og betalt Medicare skatt, regjeringen automatisk registrerer deg i Medicare del A og B. Medicare Del A er gratis, og til å bruke sine fordeler, trenger du bare å presentere Medicare kortet. For å bruke del B fordelene, må du først godta å betale en månedlig premie. Hvis du ikke er villig til å gjøre det, kan du slippe del B dekning. For å melde deg på del C, må du også betale en månedlig premie som er angitt i henhold til selskapet og planlegger du velger. Innmelding i del D er også på avtale om å betale en månedlig avgift, og det må gjøres under den første måleperioden. Denne perioden varer fra tre måneder før du slår 65 år til tre måneder etterpå.

Søknad Retningslinjer

Søknad om del A og B er ikke nødvendig siden du automatisk innmeldt. Hvis du vil ha del C og D dekning, må du gå til Medicare nettside og velge et selskap og planlegger blant de som er tilgjengelige i ditt område. Når du gjør dette, må du kontakte selskapet og planen du valgte via deres hjemmeside eller ringe selskapet på telefon og fylle ut et søknadsskjema.