Hvor lenge kan jeg bruke en brystpumpe?

September 7

Pumping morsmelk er en realitet for mange kvinner, fordi det er ikke alltid tid til å amme. Brystpumper kan hjelpe stokken melk slik at det er mer til stede og melken har fordeler for voksende babyer som formel blander ikke gir. Det er opp til kvinnen ved å bruke brystpumpe på hvor lenge du bruker den. Hun bør basere lengden bruk på komfort, produktivitet og fôring tidsplan for hennes baby.

Komfort

Vakuum-baserte elektriske brystpumper kan medføre ubehag for kvinnen å bruke dem. Når plasten skjermen legges og pumpen slås på, skal kvinnen kun bruke den så lenge hun er komfortabel. Hvis noen smerte oppleves under pumping på grunn av mengden av sug, sjekk instruksjonene på pumpen eller snakke med en amming konsulent for hjelp. Manuell brystpumper kan også forårsake ubehag, men ikke så mye fordi de jobber saktere enn den elektriske versjonen.

Bruk pumpen (e) for så lenge du er komfortabel. Det er best å helt tom hvert bryst før du bytter eller før du stopper. Det tar minst 10 minutter for pumpen å tømme brystet.

Produktivitet

Avhengig av effektiviteten av pumpen, og nivået av sensitivitet, kan være ferdig pumpe i 10 til 15 minutter. Ved hjelp av en dobbel pumpe kan øke produktiviteten og fremskynde pumping tid. La Leche League International (LLLI) rapporterer at "En mor som lar seg lett med en god pumpe kan være ferdig i så lite som 10 minutter i stedet for minst to ganger den tiden for å pumpe ett bryst av gangen." Produktiviteten er avhengig av mengden av sug slik at hvis pumpen ikke gir tilstrekkelig sugekraft, kan det ta lengre tid enn de beregnede 10 til 15 minutter.

fôring Schedule

Hvor lang tid for pumping kan også avhenge av fôring tidsplan. Pumping etter fôring, hvis barnet ikke tømme brystet, kan være mye raskere enn beregnet tid gitt av LLLI. Hvis du pumper mellom feedings, så gi det minst 15 minutter for å pumpe eller tillate det å tømme brystet. Dette er egentlig avhengig av hvor ofte du mate babyen din og hvor raskt melk blir produsert. Hvis du bare amme en gang eller to ganger per dag, deretter pumpe så ofte og så lenge som nødvendig for å tømme brystene. Pass på ethvert tidspunkt morsmelk er uttrykt å følge riktige oppbevaringsbetingelser.