Bivirkninger av Detrol LA Caps

September 12

Bivirkninger av Detrol LA Caps


Detrol er merkenavnet reseptbelagte stoffet tolterodin tartrate. Detrol LA er den utvidede utgaven formelen for drub. Pfizer, Inc. utviklet og markedsfører den populære legemidler for behandling av overaktiv blære til å kontrollere plutselige og hyppige trang til å urinere. Tolterodin er en antimuskarine stoff som forstyrrer den kjemiske som produserer ufrivillige blære sammentrekninger. Selv Detrol og Detrol LA har blitt grundig testet, som med alle rusmidler er det en viss risiko for bivirkninger.

effekter

De vanligste bivirkningene oppleves av folk som har tatt Detrol LA er munntørrhet, hodepine, forstoppelse og magesmerter. Opprettholde tilstrekkelig hydrering ved å drikke vann jevnlig hele dagen kan bidra til å lindre tørr munn, og kan også hjelpe til å forebygge de andre bivirkninger. Pasienter som tar Detrol LA bør unngå koffein, sitrus juice, alkohol og tobakk som alle disse produktene bidra til tørr munn. Unngå avføringsmidler med mindre rådet av legen din. Hvis du øker inntaket av kostfiber kan også bidra til å forhindre forstoppelse.

betraktninger

Noen pasienter har rapportert tåkesyn når du tar Detrol LA. Bruk aldri et kjøretøy eller maskiner før du vet hvordan Detrol LA vil påvirke ditt syn. Hvis du opplever tåkesyn bør du kontakte legen din umiddelbart for å avgjøre om det er trygt for deg å fortsette å ta Detrol LA.

Advarsel

Influensalignende symptomer har blitt rapportert i noen tilfeller. Tørre øyne, svimmelhet, svimmelhet, diaré, tretthet og svimmelhet er også mulige bivirkninger av å ta Detrol LA. Hvis du opplever noen av disse symptomene bør du kontakte legen din fordi mens de kan være bivirkninger av Detrol LA, de kan være forårsaket av et annet medikament, eller de kan være en indikasjon på en annen medisinsk problem.

Interaksjon

Detrol LA kan reagere negativt når det tas sammen med noen andre reseptbelagte og reseptfrie legemidler og kosttilskudd. Alltid legen alle medisiner som du tar, inkludert vitaminer og kosttilskudd. Legemidler med kjent interaksjon problemer inkluderer Klaritromycin, cyklosporin, Erytromycin, ketokonazol, itrakonazol, Miconazole og vinblastin.

Forebygging / løsning

Selv Detrol LA tåles godt av de fleste pasienter, er det ikke anbefalt for pasienter som er allergiske mot tolterodin, har grønn stær, eller opplever visse typer urin eller mageproblemer. Sørg for å fortelle legen din dersom du har problemer med å late vannet eller har noen blokkering eller blæren eller tarmen.

Svangerskap

Detrol LA er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammer fordi stoffet ikke har blitt tilstrekkelig testet i disse tilfellene. Det er foreløpig ikke kjent om Detrol LA kan overføres gjennom morsmelk til en baby.