Hvordan behandle prostatitt

December 3

Hvordan behandle prostatitt


Prostatitt er en infeksjon i prostata som oppstår når området blir betent. De fleste prostatitt tilfellene er forårsaket av en bakteriell infeksjon og vanligste symptomene er smerter i bekkenet, hyppig behov for å urinere og lavere tilbake ubehag. Prostatitt er en alvorlig tilstand som krever umiddelbar behandling.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med legen din. Du må gå inn for et besøk, som kan omfatte en endetarms eksamen. Endetarms eksamen gir legen en sjanse til å merke hvis prostatakjertelen har blitt utvidet.

2 Begynn på en antibiotika behandling plan. Når en prostatitt diagnose er nådd, vil legen sannsynligvis forskrive antibiotika hvis tilstanden har kommet fra en infeksjon. Visse former for prostatitt ta seks til 12 uker å behandle.

3 Spør om smertelindring. Mest sannsynlig legen din vil tillate deg å ta ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å hjelpe med smerte.

4 Ta en sitz bad. Under en sitz bad, sitter du i en stol-lignende kar og suge i en lengre periode i et varmt vann. Dette soaking kan lindre smerte og slappe kroppen.

5 Utfør mild øvelser. Stretching bekken området forsiktig kan ofte lindre prostatitt symptomer.

6 Drikk rikelig med væske. Forbruker mye vann hjelper du tisser ofte noe som kan forhindre flere utbrudd.

Hint

  • Langsiktig og overdreven bruk av reseptfrie smertestillende midler kan føre til mageproblemer. Det kan være lurt å finne en alternativ metode for å håndtere den prostatitt smerte.
  • Før du utfører noen øvelser for å behandle prostatitt, snakke med legen din for å unngå forverring av tilstanden.