Hvordan Endre Oral B Cross Handling børstehode

July 10

Akkurat som en manuell tannbørste, elektriske tannbørster trenger deres bust skiftes ut med jevne mellomrom for maksimal effektivitet. Med bruk, busten begynner å falle og rengjøring blir mindre effektiv. Oral-B anbefaler at du bytter børstehodet på CrossAction familie av elektriske tannbørster minst hver tredje måned, og oftere hvis du lider av tannkjøttsykdom. De anbefaler også at du bytter børstehodet etter noen sykdom.

Bruksanvisning

1 Ta den nye børstehodet og børstehodet fjerning verktøyet fra pakken. Verktøyet for fjerning er en plastbiten som ligner en slange kuttet i to på langs. Legg merke til at det er et fremspring på den ene enden av den konkave side av verktøyet.

2 Hold tannbørsten i hånden med bust mot deg. Legg merke til at det finnes et lite hull på akselen, like under børstehodet. Dette er frigjørings hakk.

3. Plasser fjerningsverktøyet på akselen, med fremspring på den settes inn i frigjørings hakk verktøyet. Trykk verktøyet mot akselen til børstehodet utgivelser. Du vil høre et klikk og se et gap mellom børstehodet og skaftet.

4 Trekk børstehodet rett utenfor enden av skaftet. Tørk eller skyll den indre delen av skaftet der tannkrem rester har samlet.

5 Juster hakkene på den nye lederen med sporene på akselen, og skyv den nye lederen på akselen til du hører et klikk. Det skal ikke være noen åpning mellom børstehodet og skaftet. Prøv å trekke den nye børstehodet av skaftet for å sikre at det er låst på plass.