Alternativer for Holding Proteser i Place

July 30

Alternativer for Holding Proteser i Place


Ideelt sett bør proteser som passer perfekt holdes stabilt på tannkjøttet etter bare sug; men det er veldig vanlig for proteser til å trenge hjelp av lim for å holde dem på plass. Det er ingenting galt med å bruke en moderat mengde proteseadhesivene, men hvis du finner deg selv å bruke store mengder, kan det være et tegn på at protesene trenger ombygging. Rådfør deg med en tannlege eller tannlege helsepersonell for å hjelpe deg å velge en selvklebende type og mengde som er riktig for deg.

Skiver eller Strips

Wafers, noen ganger kalt strimler, er tynne stykker av limet som kan gi noen brukere med en mer naturlig følelse enn pulver eller pasta. Med selvklebende strimler, er limet beløpet premeasured, og det er ingen fare for oser eller ubehagelig smak. Stripene skape en forsegling mellom proteser og tannkjøttet, og er best for de med flat og / eller smale underkjever. Hvis stripen ikke er kuttet riktig, kan det hende du føler puten med tungen din, men hvis du sikre at stripen passer protesen dette bør ikke være et problem.

Pulver

Pulverisert lim vil ikke endre bite på noen måte, og de har en tendens til å være lettere å rengjøre ut av tannkjøttet enn gel eller lim lim. Powder lim kan også ha mindre av en merkbar smak enn pastaer. Hvis du vil bruke et pulver lim, bare strø et fint lag av pulver på overflaten av protese som vil følge din tannkjøtt vev.

Gel eller Lim

Gels eller pasta kan noen ganger oser, og hvis du legger merke til for mye oser når du setter dine proteser på det kan være lurt å redusere hvor mye du har brukt. Sammen med oser, kan pastaer påvirke smaken av maten din siden du kan smake på pastaen mens du spiser. For å bekjempe eldre, mindre hyggelige lime smaker, har mange produsenter har forsøkt å legge søtere lime smaker til deres produkter; men du fortsatt ikke kan være lurt å smake mint eller annen smak, mens du spiser. For å unngå oser, gjelder bare små prikker langs midten og ryggen område av protese. Hvis du følger produktets instruksjoner, bør du være i stand til å oppnå et fast grep med minimal smak forstyrrelser.