Helseproblemer Fra et innendørs badeland

November 17

Helseproblemer Fra et innendørs badeland


Som en av de raskest voksende attraksjoner i USA, innendørs badeland blir stadig mer populær blant familier som ønsker å nyte vannet uten å tenke på været. Fordi de er klima-kontrollerte, Parenting.com rapporterer, forblir vannet på en komfortabel 82 grader året rundt. Mens de ser ut til å være en perfekt familievennlig ferie, rapporter om ulike sykdommer på innendørs badeland i hele landet har noen folk bekymret om disse parkene er så trygge som de er morsomme.

Betydning

En 2008 CDC studie fant mer enn 650 tilfeller der enkeltpersoner klaget over øyeirritasjon og luftveisproblemer på en hotellets badeland. Dessverre er disse typer klager ikke er isolerte hendelser og opptrer sammen med rapporter om vannbårne sykdommer som cryptosporidiosis. Svømmere på innendørs badeland også kjøre risikoen for drukning eller skade som slips eller faller.

typer

Innendørs badeland pleier å ha mange av de samme typer vannbårne sykdommer som utendørs parker, inkludert risiko for E.coli, cryptosporidiosis og Norovirus.

CDC forskere mener at den forseglede miljø av et innendørs badeland feller farlige gasser kalt kloraminer. Kloraminer dannes når klor brukes til å behandle og desinfisere bassenget blander seg med svette eller urin fra svømmere. Etter at klor og svette / urin mix i vannet, kan de da bli spredt over hele bassenget ved svømmere eller parkens spray funksjoner.

effekter

Vannbårne sykdommer som E.coli og cryptosporidiosis kan overføres gjennom vannet på innendørs badeland og kan forårsake symptomer som diaré, oppkast, mage kramper og feber. Alvorlighetsgraden av disse infeksjonene varierer fra mild til livstruende. Norovirus, en annen gastrointestinal sykdom, syk mer enn 400 besøkende til et innendørs badeland i 2008. Mens ofte forbundet med cruiseskip, kan norovirus sendes hvor som helst at folk har nær fortsatt kontakt.

Kloraminer tendens til å irritere øyne og luftveisirritasjon som tungpustethet, hoste og nysing. CDC har ingen rapportert dødsfall på grunn av disse kloraminer.

Advarsel

En 3-år gamle barn druknet i 2009 på Kalahari badeland, en av de største parkene i verden. Ifølge en 2009 artikkel August i Huffington Post ble Kalahari park inspisert mai 2009 av Amusement Ride Safety Division, som informerte Kalahari ledelsen at «mange vann ritt ble operert i en uforsiktig og usikker måte." De fant også færre livvakter enn de forventet på 173 000 kvadratmeter badeland.

CDC sier at barn under 5 og ungdom i alderen 15 til 24 er mest utsatt for drukning.

Forebygging / løsning

Hvis du har med små barn eller noen som ikke kan svømme til badeland, sørg for at de bærer passende flyteutstyr. Se barnet ditt nøye, siden poolens livvakter bør ikke brukes som grunnlag for å beskytte barnet fra å drukne.

Foreldre bør sørge for at barn i bleier slitasje svømme bleier og sørge for at små barn ta hyppige toalett pauser for å unngå å introdusere avføring eller urin i vannet på en svømmetur park.