Hva er risikoen Hvis Beslag Gå Ubehandlet?

November 5

Et anfall er en type unormal elektrisk aktivitet i hjernen som fører til endringer i visjon, bevissthet, tale, følelser og muskelkontroll, ifølge Medline Plus, beslag venstre ubehandlet kan føre til fysiske helserisiko for en enkeltpersoner.

hodeskader

Beslag ubehandlede med antiepileptika kan utgjøre en risiko for hodeskade. En person som har et anfall kan falle og slå hodet på en hard overflate som resulterer i en hodeskade som krever umiddelbar medisinsk hjelp.

Sikkerhet

Ubehandlet anfall kan skape et sikkerhetsproblem. Et anfall som oppstår når personen er kjøring kan føre dem til å miste bevisstheten og komme i en ulykke. Når barnevakt eller arbeider i en tilsynsrolle, kan et anfall utgjøre en fare hvis andre blir stående urettet eller uten tilsyn.

Stress på kroppen

Beslag forårsake alvorlig stress på alle muskelgrupper og hjernen --- gjør noen veldig sliten og svak etter et anfall.

status epilepticus

Status epilepticus er en langvarig anfall som kan forårsake alvorlig hjerneskade og død. De fleste av disse anfall inntreffer uventet, i rekkefølge og vare i mer enn 30 minutter.

Død

I noen mennesker med kronisk anfallsaktivitet, kan choking oppstå hvis tungen begynner å blokkere luftveiene. Noen anfall kan også føre til en unormal hjerterytme. Begge disse forholdene kan føre til hjerneskade eller død hvis den ikke behandles raskt.