Hva kan man forvente i en Spinal Fusion

August 17

En spinalfusjon er en kirurgisk prosedyre, som oftest utført i det nedre område av ryggraden. Det er utført ved smerte som et resultat av uvanlig forskyvning av ryggvirvlene. Operasjonen innebærer å bringe bevegelsen til en stopp ved å forene to eller flere ryggvirvler sammen. En spinal fusjon omfatter supplerende benvev mens du bor bevisst på pasientens naturlige beindannelse.

Funksjon

Spinal fusjoner eliminere smerter og nevrologiske problemer som kan være forbundet med skoliose, en ryggvirvel brudd, en spinal tumor, degenerative plate sykdom, ryggskiveprolaps og en rekke andre forhold.

typer

En person kan enten ha en posterolateral fusion, som plasserer benvevet mellom tverrtaggene på ryggvirvlene, eller en interbody fusjon, som plasserer vevet i området vanligvis holder intervertebral plate.

Tidsramme

En spinal fusjon kirurgi krever plassering av skruer, stenger eller plater for å bistå i fusjon fremgang, og sammensmeltingen utvikling generelt kan forventes å være fullført seks til 12 måneder etter operasjonen.

betraktninger

En rygg fusjon er mest effektive for en pasient bare trenger en fusjon i ett segment. En blanding som omfatter to eller flere segmenter er usannsynlig å lindre smerter, som den fjerner mye av det normale bevegelsesområdet og legger vekt på andre ledd.

Advarsel

Flere faktorer, som for eksempel osteoporose, røyking, medisiner og omfattende aktivitet kan øke utvinningen tid av en spinal fusjon og kan også hindre fusjon fra Holding.