Hvordan være trygg og elske deg selv

August 30

Hvordan være trygg og elske deg selv


Mangel på energi, lav jobbutførelse, depresjon, unngåelse av andre, dårlig selvbilde og negative utsikter er bare noen av måtene en mangel på selvtillit og selvfølelse påvirker en persons liv. Å være trygg og kjærlig selv kan komme lettere til noen enn til andre; Men de som finner sin selvtillit og selvfølelse å være mangler kan lære å elske seg selv og finne selvtillit med noen enkle tips og teknikker. Blitt lykkeligere, fornøyd, optimistisk og attraktivt for andre ved å øke din selvtillit og selvfølelse.

Bruksanvisning

1 Unngå negative selvfølelsen. Alle gjør feil, og ingen gjør alt med perfeksjon. Når en person setter seg ned, eller snakker dårlig om sine evner med andre, forsterker han en pessimistisk, negativ mentalitet; som i sin tur kan hindre ens evner og påvirke ens selvbilde.

2 Hold et positivt fokus. I stedet for bare prøver ikke å kritisere deg selv på en negativ måte, holde fokus positiv, optimistisk og konstruktiv. I stedet for å si: "Jeg vil aldri være i stand til å gjøre dette riktig" eller "Jeg er forferdelig på dette", for eksempel prøve å minne deg selv, "øvelse gjør mester", eller husker en gang du oppnådd noe spesielt utfordrende.

3 Snakk og tenke på affirmatives. Istedenfor å si, for eksempel: "Jeg kan ikke gjøre dette riktig," sier "Jeg vil lære hvordan du gjør dette" eller "Jeg ønsker å bli bedre på dette." Ved bevisst å snakke og tenke på en bekreftende måte, vil du kvele følelser av nederlag og fiasko.

4 Gi deg selv en pep-talk. Minn deg selv på dine tidligere prestasjoner, de tingene i livet ditt som du er takknemlig for og de ferdighetene du besitter.

5 Opprettholde god holdning. Hold skuldrene tilbake, hodet høyt, og ryggen rett. Du vil ikke bare virke mer selvsikker til andre, vil du føle deg mer våken og entusiastisk.

6 Øvelse; Ikke bare vil utøve holde kroppen i form og forbedre din fysikk, vil det også hjelpe deg til å føle deg sunnere og mer energisk.

7 Gjør daglige eller ukentlige lister over kortsiktige mål. Listen vil hjelpe deg å holde deg på oppgaven og huske viktige ting å gjøre, som vil hjelpe deg å øke produktiviteten. Cross-off hvert mål som du oppnår det. Dette vil minne deg om dine prestasjoner og evner.