Tips om Stress relievers

June 17

Tips om Stress relievers


Hver person opplever stresset - noen oftere enn andre. Stress er umulig å unngå, og en persons evne til å svare på og lindrer stress er nøkkelen for å unngå komplikasjoner som kan føre til alvorlige medisinske problemer. Lindrende stress trenger ikke å koste mye penger eller ta mye tid, og de fleste kan finne minst en sunn stressavlastning som fungerer godt for dem.

Hengi

Noen ganger når stresset treff, kan litt selv velvære og nytelse å lindre symptomene. For folk på et budsjett, gratis og rimelig stressdempere som å ta et langt bad etter at barna har gått til å sove, lese en munter magasin eller novelle, eller ta et par dollar og på vei til den lokale kaffebaren for en gourmet brygge og noen ser på menneskene kan hjelpe følelser av stress putre ned. Hvis budsjettet tillater det, kan en massasje eller en matiné også gjøre triks for et par timer med hvile og avslapning å slå stress.

Trening

I stedet for å bruke energi urovekkende og gruble på hva som går galt i livet, kan du bruke noe av den oppdemmet energi til å trene. Nesten enhver fysisk aktivitet, fra å gå eller løpe til yoga og pilates kan hjelpe frigjøre bygget opp energi på en konstruktiv måte. Ifølge American Academy of Family Physicians, trening ikke bare bidrar til å redusere stress ved å forbedre den fysiske funksjon av kroppen, det fungerer også som en stressavlastning ved å slippe kjemikalier i kli som bedre humør og formidle en følelse av velvære. Ta kontakt med en lege for veiledning i å utvikle et treningsprogram for å unngå eventuelle skader eller andre komplikasjoner.

Be

Folk som praktiserer religion kan føle lettelse fra stress ved å be, meditere eller lese en religiøs tekst. For noen mennesker, snakke med et medlem av presteskapet eller deltar på en religiøs studie klasse kan også bidra til å gi ideer og teknikker for bedre styring av stress. Selv de som ikke følger en tro kan øve begrepet tilfredshet. Tilfredshet sentre rundt tilfredshet med det du har og hva som er, og ikke tenke på hva du ikke har.

Latter

"Latter er den beste medisin" er et vanlig ordtak, og ifølge Mayo Clinic, kan latter også fungere som et middel for stress. Å ha en følelse av humor i en vanskelig situasjon kan bidra til å sette ting i perspektiv. Latter hjelper også forsinke kroppens fysiske reaksjon på stress, slik som økt blodtrykk, hjelpe en person til å føle deg mer avslappet. I tillegg, ler hjelper stramme muskler slappe av, som også kan bidra til å avlaste fysiske symptomer på stress. På lang sikt, forbedrer latter funksjonen av immunsystemet, fungerer som en naturlig smertestillende og bidrar til å fremme sosiale relasjoner, som alle reduserer stress, forklarer nettstedet.