Opplæring som er nødvendig for Physical Therapy Tekniker

June 17

En fysioterapeut tekniker bistår lisensiert fysioterapeuter i behandling av pasienter. Under oppsyn av en fysioterapeut, kan teknikere arbeider selvstendig med pasienter som gir trening, massasje og andre behandlinger. Fysioterapeut teknikere også opprettholde pasientjournaler og håndtere andre oppgaver i hele kontoret.

kvalifikasjoner

En god fysisk terapeut tekniker bør være utadvendt og vennlig. Fysioterapi er et felt som krever betydelig opplæring og utdanning, så hvis du vurderer en karriere i fysioterapi, bør du være intelligent og motivert for å jobbe mot målet om å bli en fysisk terapi tekniker.

Utdannelse

De fleste fysioterapeut tekniker opplæringsprogrammer er to års studier ved community colleges. De fleste arbeidsgivere krever fysioterapeut teknikere å ha en Associate of Applied Science i Physical Therapy Assisterende.

Velg en skole

Det er viktig å velge riktig skole for å begynne treningen. Et godt sted å starte er ditt lokale community college. Hvis community college ikke har et program for fysioterapi teknikere, spør om de kan anbefale et lokalt program på en annen høyskole eller på et yrkesfaglig eller teknisk skole. Hvis du ikke finner et program gjennom ditt lokale community college, kan du kontakte lokale fysioterapi kontorer for å se om de kan anbefale et treningsprogram for deg.

klassekrav

Faget som kreves for en grad i fysioterapi bistå er strenge og omfatter kurs i kinesiologi, fysioterapi teknikker, patologi, ortopedi, nevrologiske begreper, pediatri, anatomi, fysiologi, biologi, kjemi, algebra og psykologi. Som du kan se, studieprogrammet krever mye science-baserte kurs; Derfor er fysioterapi et felt egnet for noen som liker vitenskap.

National eksamen

Nyutdannede må bestå en nasjonal eksamen i fysioterapi bistå for å øve. Treningsprogrammet vil forberede deg for testen og gi deg råd om all relevant informasjon. Det er viktig at du gjør det bra i skolearbeidet ditt, så du vil være tilstrekkelig forberedt til å passere den nasjonale eksamen.

Velg en tema

Et bredt utvalg av pasienter finne seg i behov av fysioterapi, så er det en rekke spesialiteter å velge mellom. Du kan velge å jobbe med ulykken ofre eller pasienter som lider av sykdommer eller utvinne fra kirurgi. Du kan finne deg selv å jobbe med barn, idrettsutøvere eller eldre. Gjennom din karriere som fysioterapi tekniker, vil du ha muligheten til å møte et bredt spekter av mennesker.

Finne en jobb

Som fysioterapi tekniker, kan du velge å jobbe i en rekke miljøer, slik som et lite kontor, sykehus eller sykehjem. Helsesektoren er i sterk vekst, og på grunn av det økende antall eldre i befolkningen, vil trolig fortsette denne trenden.

Som fysioterapi tekniker, kan du forvente å gjøre mellom $ 24,000 og $ 52 000 per år avhengig av slike faktorer som utdanning, opplæring og plassering.