Slik Cure Rosacea med antibiotika

January 8

Rosacea er en type utslett som kan variere fra mild til alvorlig. Det er vanligvis fremtredende i ansiktet, spesielt nese, ører, kinn og nakkeområdet. Området kan se betent og rødt, og rosacea er ofte ledsaget av kviser eller blemmer. Ta kontakt med en hudlege hvis noen av disse forholdene er tydelig eller irriterende. Heldigvis kan du slå til antibiotika og spesielle ansikts rensemidler for å hjelpe lindre rosacea og eventuelt avverge fremtidige fakkel-ups.

Bruksanvisning

Slik Cure Rosacea med antibiotika

1 Din hudlege vil trolig foreslå ulike behandlingstilbud. Hvis utslettet er alvorlig, kan du forvente å gå hjem med resepter ikke bare for antibiotika, men også for aktuell seg.

2 Antibiotika er foreskrevet i tilfeller som er spesielt intens og irriterende. Den type antibiotika vil bli bestemt av legen fra sak til sak.

"Pasienten vil bruke antibiotika før de er i en midlertidig bedring," understreker Dr. Charles J. Douchy av Nord-Atlanta Dermatology. "Husk at rosacea er kontrollerbar, men ikke kureres."

3 Aktuelt kremer brukes til å supplere antibiotika. De berolige huden og hjelpe lindre noen av irritasjon forbundet med utslett.

4 personer med rosacea har veldig sensitiv hud, så de trenger å bruke milde produkter. Ta kontakt med hudlege og, i det minste, bruke en ekstra mild såpe som du kan kjøpe over disk, for eksempel Cetaphil er "fuktighetsgivende milde rensing bar for tørr, sensitiv hud" og Neutrogena duft-fri formel for tørr hud. Dette kan bidra til å holde irritasjon og tørrhet til et minimum.

5 Fordi rosacea er en langsiktig tilstand, kan huden din diett endres avhengig av hvordan huden din reagerer på de ulike behandlinger. For eksempel, hvis din rosacea øker med bruk av antibiotika, så når hele kurset er fullført, vil du sannsynligvis ta en pause fra dem og fortsette med de aktuelle kremer for vedlikehold.

Hint

  • The National Rosacea Society anbefaler å holde en journal av dine symptomer. Spill matvarer eller miljømessige forhold som bidrar til fakkel-ups. Etter noen uker, bør du begynne å se et mønster som kan hjelpe med diagnose og behandlingsplan.
  • Alltid unngå direkte sollys, og bruke solkrem liberalt. Begrens inntaket av krydret mat, varm drikke og alkohol, og strever for å holde stressnivået i sjakk.