Hva er bruken av Acne Scar salve?

July 22

Akne arr er forårsaket av den inflammatoriske respons av kroppen bekjempe bakterier assosiert med utbruddet av en akne cyste. Resultatet er et arr, og arret kan komme i tre forskjellige former. Avhengig av type arr igjen, arr salver kan eller ikke kan bidra til å helbrede eller visne dem. Å vite hva salve eller aktuell forberedelse kan arbeide for å helbrede akne arr innebærer å identifisere type arr.

Forebygging pockmark Scars

De vanligste akne arr er pockmark og rufsete is-pick. Disse arr danner samme grunn --- kollagen har gått tapt i den inflammatoriske respons, som fjerner den underliggende strukturen som huden sitter. Huden deretter synker inn i en av disse formasjonene. Det tar opp til 6 måneder for kollagen å helbrede rundt og under den lukkede såret. Den beste måten å hjelpe prosessen og hjelpe huden leges med mindre arrdannelse er å begynne å bruke en over-the-counter aktuell salve for arr reduksjon som Mederma. Mederma bør startes umiddelbart etter at såret har grodd og det åpne såret og rå områder er borte. Den brukes topically for 8 til 12 uker. Bio Olje er en annen salve som gir lignende resultater. Verken behandling kan fullstendig forhindre en arr, men de kan redusere dybden av arret for å gjøre det mindre merkbare og mer lett dekket med makeup.

healing Keloider

Keloider er det motsatte av en pockmark eller isøks arr. De kommer på toppen av huden som arrvev fordi kollagen bygningen blir hyperaktive. Den minste av sår kan føre til en keloid og resultatene er tidvis stor og ubehagelig. Keloider er ikke en lett arr å behandle fordi kutte dem av vanligvis produserer mer arrvev. De kan imidlertid bli myknet og bringes til å krympe. Silcone baserte salver som ScarGuard og Kelo-cote vil bidra til å roe ubehag av keloider og redusere tykkelsen. Aktuelt kortison kan også hjelpe til med krympende hevet arrvev som keloider form.

Fjerne follicular macular bli svekket

Den tredje type akne arr som kan forekomme er små og faste hvite støt som bare hever seg over overflaten av huden. De ser ut som whiteheads som ikke er fullt utviklet. Kjent som follicular macular bli svekket, denne type arr kommer fra skade elastiske fibre rundt hårsekken. Fibrene holde huden flat og når skadet huden buler opp i en bitte liten jordhaug. Kroppen må helbrede denne skaden og så humper kan være rundt i måneder eller år. Det er ingen bevis for at et arr salve kan helbrede follicular macular bli svekket, også kalt perifollicular elastolysis. De fleste behandlinger innebærer slag excision, overfladiske cutting ut av skadet hud. Bruk av naturlige rettsmidler som tindved olje, som er kjent for å ha styrkende effekt på huden og sår, kan være et godt valg for å fjerne denne type arr.