Hvordan gjenkjenne Vertigo

September 2

Noen mennesker kan bare kjenner svimmelhet fra en 1958 Alfred Hitchcock-filmen med samme navn, "Vertigo", og videre, kan de tenke vertigo har noe å gjøre med angst problemer på grunn av 1977 Mel Brooks relatert parodi, "High Anxiety". Imidlertid er vertigo en medisinsk tilstand forårsaket av sykdom eller skade. Lære å gjenkjenne symptomer på svimmelhet kan spare lider av tilstanden fra ytterligere sykdom og skade.

Bruksanvisning

1 Vet at svimmelhet er en medisinsk tilstand som involverer likevekt. Det er vanligvis forårsaket av innerøret, men det kan også indikere problemer med sentralnervesystemet.

2 Vær oppmerksom hvis du eller en av dine kjære utvikler rare symptomer, særlig med utbruddet av en ørebetennelse eller etter en ulykke. Gjenkjenne tidlige varseltegn av svimmelhet.

3 Vet vanlige vertigo symptomer; wooziness, ørhet, besvimelse eller en følelse av ustøhet.

4 Forstå en person med svimmelhet kan føle seg som om de spinner rundt, eller de kan føle seg som om alt rundt dem er spinning. En følelse av å bli dratt til gulvet eller bli trukket til side er også vanlig.

5 gjenkjenne og få vertigo behandlet så snart som mulig, siden symptomene kan øke i alvorlighetsgrad og omfatter depresjon og skader som følge av fall.

6 Innse at svimmelhet er et tegn på at noen annen medisinsk problem eksisterer eller det kan være et tegn på at en person har vært utsatt for en gift eller har tatt dårlige / feil mengder medisiner. Det kan også være relatert til et slag, en svulst eller hodeskade.

7 Gå til en lege så snart du gjenkjenne vertigo symptomer hos deg selv eller en du er glad i. Tidlig behandling er avgjørende og svimmelhet symptomer kan vanligvis fjernes raskt hvis ikke forårsaket av noe mer alvorlig.