Hvordan bli kvitt frykten

May 9

Hvordan bli kvitt frykten


Det er en teknikk som brukes i nevrale-lingvistisk programmering og hypnoterapi som kan hjelpe deg å overvinne en fobi. Det kalles «Palm Therapy" og fungerer på et prinsipp lagt frem av Dr. Moshe Zwang. Det vil hjelpe hjernen re-program sin frykt respons. Dette er hvordan det fungerer.

Bruksanvisning

1 Kom i kontakt med en frykt eller fobi du virkelig ønsker å bli kvitt.

2 Tenk på hvor mye du ønsker å fjerne den frykten og som du gjør, se på din venstre hånd, håndflaten åpen.

3 Det finnes en rekke linjer på hånden som brukes ofte av palme lesere. Den som går på tvers av håndflaten, men er det som ligger nærmest fingrene kalles "hjertet linje '. Den som går rett over midten av håndflaten starter mellom tommelen og pekefingeren er "hode linje '.

4 Nå finner sted på ditt hjerte linjen som er rett under avstanden mellom lillefingeren og ringfingeren. Noen ganger kan det være litt følsom hvis du trykker på den.

5 Da vil du finne punktet på hodet linje mellom indeksen og midtre fingrene. Unngå forbindelsen til livet linjen (linjen som sirkler bunnen av tommelen området) bør hodet linjen og livslinjen bli med på det tidspunktet. Dette også kan være litt sår for press.

6 Du kan gjøre dette selv, eller du kan få noen til å hjelpe deg.

7 Spør deg selv eller den som hjelper deg hvis du virkelig ønsker å bli kvitt denne frykten. Du må være i stand til å ærlig ønsker å bli kvitt fobien eller denne teknikken vil ikke fungere. Hvis du er usikker, vent til du er klar og bestemt. Hvis du virkelig vil ha det borte, svarer "ja" fra hjertet.

8 Nå vil du ønsker å gjenoppleve følelsen av frykt. Så lukk øynene og sette deg selv i en situasjon slik at du kan visualisere, kanskje til og med høre og lukte hva uro deg. Gjør det til du har en veldig sterk følelse, selv om det er skummelt. Tenk på hvordan det gjør du føler. Du kan selv prøve å beskrive deg selv din fysiske reaksjoner eller hvor i kroppen effekten er sterkest.

9 Nå enten du eller hjelperen kan trykke fast på hjertet linje og hodelinjen trykkpunkter i minst 10 sekunder holde øynene lukket. Åpne øynene dine, men fortsetter å presse.

10 Hold trykket på i ca 2 minutter. I løpet av denne tiden har hjelperen lede deg inn i noen virkelig gode minner, eller tenke på noe som bringer opp behagelige følelser selv. Du kan spørre deg selv spørsmål som "hva er din favoritt ting å gjøre?" eller "når kan du sist huske å ha en fantastisk tid?" eller "hva var en av de lykkeligste dagene i livet ditt", etc.

11 Nå gi slipp på de to punktene blir trykket. Det er en veldig god sjanse for at du faktisk har omprogrammert dine reaksjoner og vil finne frykten har minsket eller forsvunnet helt! Hvis fobi noen gang begynner å komme tilbake, kan du gjøre denne enkle prosedyren igjen. Det er virkelig utrolig hvor ofte dette virkelig fungerer! Prøv det. Du har ingenting å tape, men en uønsket fobi. Og de fleste av oss har kjøpt minst én!