Kalorier per dag for tenåringer

March 26

Kalorier per dag for tenåringer


Tenårene er en viktig tid for å sikre at barnet får den næringen han trenger. Tenåringer er endt opp sin vekst og utvikling og riktig ernæring er avgjørende. Sørge for at din tenåring er å få riktig antall kalorier gjør tenåringer til å få all den næring hun trenger uten å få overvekt.

teenage Girls

Ifølge Mamashealth.com, 1 prosent av tenåringsjenter utvikler anoreksi og ikke spise riktig under sine ungdoms år. Dette kan føre til mange problemer senere i livet. Derfor er det ekstremt viktig for foreldre å sørge for at tenåringsjenter får riktig antall kalorier for deres vekst. Jenter mellom 11 og 14 bør være å spise rundt omkring 1,845 kalorier hver dag. Jenter i alderen 15 til 18 bør spise rundt 2110 kalorier hver dag.

tenåringsgutter

Mens spiseforstyrrelser er ikke så vanlig blant tenåringsgutter som det er med jenter, har tenåringsgutter ikke alltid spise riktig heller. Faktisk gutter vanligvis har det motsatte problemet, og ender opp med å spise for mye av feil type mat. Holde en tenåringsgutt er kalori teller under kontroll kan være mer vanskelig, men like viktig. Gutter mellom 11 og 14 trenger å spise rundt 2220 kalorier hver dag. Tenåringsgutter fra 15 til 18 år bør spise rundt 2755 kalorier hver dag.

Kalorier og vekt

Å finne ut nøyaktig hvor mange kalorier tenåringen bør forbruker krever at du bruker en formel basert på hans vekt. Å spise riktig mengde kalorier for tenåringens vekt vil sørge for at han blir riktig, men ikke få overvekt. Først må du finne ut hvor mange kilo tenår veier. Del sin vekt i pounds med 2,2 for å få kilo vekt. For tenåringer i alderen 12 til 14, spise 45 til 55 kalorier per kilo anbefales. For alderen 15 til 18, bør tenåringer bruker 40 til 45 kalorier per kilo.

Aktivitet

Mosjon og aktivitet er en viktig variabel å ta hensyn til når man skal avgjøre hvor mange kalorier tenåring bør være forbruker. Tenåringer som er mer aktive har en høyere metabolisme og brenne flere kalorier enn en tenåring som ikke er så aktiv. Derfor bør en tenåring som er aktive i idrett eller andre fysiske aktiviteter være forbruker mer kalorier enn en som ikke er involvert i idrett og er i stedet i en aktivitet som band eller sjakk klubb.