Hvordan bruke propan varme i en nødssituasjon

March 29

Hvordan bruke propan varme i en nødssituasjon


Nødsituasjoner er alltid stressende, spesielt i tilfelle strømbrudd i kaldt vær. Moderne boliger kan ikke være utstyrt med peis og vedovner. Ved å følge retningslinjer for sikkerhet, kan du bruke propan varme i en nødsituasjon. Husk at propan fører kullosforgiftning, og bør ikke brukes innendørs.

Bruksanvisning

1 Klargjør for nødhjelp ved å lese instruksjonene som følger med ovner og ovner. Vær sikker på at propan beholdere og sylindere vil fungere på utstyr du har. Oppbevar propan i oppreist stilling utenfor hjemmet og garasje og vekk fra brennbart materiale. Ikke oppbevar propan i eller i nærheten av hjemmet ditt. Hold instruksjoner og sikkerhetsregler hvor du kan finne dem raskt i en nødssituasjon.

2 Vet farene forbundet med å bruke propan. Du må ha en jevn kilde til frisk luft. Sprengning et vindu eller en dør noen få inches er ikke nok ventilasjon og har forårsaket dødelig kullosforgiftning. De fleste propan ovner og ovner er designet for utendørs bruk. Planlegg å kle seg varmt og ikke bruke propan varme mens du sover.

3 Med riktig ventilasjon, gir propan en jevn, rask måte for deg å fastsette varm drikke og mat i nødhjelp. Du kan varme en gryte med vann for å lage te, pulverkaffe og varm sjokolade. Med en komfyr-top espresso maker, kan du selv fikse espresso for latte. Til frokost, varme vann til øyeblikkelig havremel, eller bruke en panne med olivenolje til matlaging egg, pølse og bacon. Til lunsj og middag kan du varme opp et enkelt måltid av hermetisert suppe, eller lage en fullverdig måltid med grønnsaker, kjøtt og saus. Sjekk camping oppskrifter for andre ideer.

Hint

  • Som med alle brannfarlig stoff, følger retningslinjene for sikkerhet ved bruk av propan.
  • Hold alltid frisk luft lufting når du bruker propan innendørs.
  • Fordi propan er tung, lekker propan har en tendens til å "pool" på gulvet.
  • Oppbevar aldri propan innendørs. Ikke bruk propan mens du sover.