Human Anatomy av Skeleton

January 23

Human Anatomy av Skeleton


Den menneskelige skjelett består av 206 bein. Skjelettet er den harde struktur til hvilken det myke vev i kroppen kobler. Den beskytter også de indre organer i kroppen. Ben inneholde marg, som er viktig i produksjonen av røde blodlegemer.

Bein

Bone er vanskelig og har mange mineraler, men bein er en levende struktur, og har også blodårer, nerver og kollagen. To celler er spesifikke for bein. Osteoblaster hjelp med dannelse av nye bein, og osteoklaster hjelp med nedbryting av gamle bein. Bein kan være lang, kort, flat eller uregelmessig. Lange bein er funnet i armer og ben som humerus eller femur. Korte bein er funnet i håndledd og ankler. De to andre typer bein er flate bein, slik som i kraniet, og uregelmessige knokler.

The Human Skeleton

Menneskelig skjelett kan deles inn i den aksiale skjelettet og appendicular skjelett. Den aksiale skjelett inkluderer skallen, ryggvirvler, brystben og ribben. Appendicular skjelett inkluderer bein i vedheng (som betyr armer og ben). Det er 22 bein i hodet og 33 bein i ryggraden, inkludert 7 halsvirvler, 12 brystvirvler, 5 lumbale, 5 sakral og 4 i halebenet. Hver arm og ben har ca 30 bein hver, hvorav de fleste er funnet i ankel og håndledd.

Funksjon: Bevegelse og beskyttelse

En av de viktigste funksjonene til menneskelige skjelettet er å tillate bevegelse og gi beskyttelse for kroppen. Ben er forbundet med hverandre ved leddbånd og muskler er forbundet med benet ved sener. Forbindelsen av muskler og skjelett tillate bevegelse av kroppen. I tillegg skjelettet beskytter vitale organer, slik som hjerte, hjerne og lunger.

Funksjon: Mineral Storage

Bein også bidra til å regulere mineral nivåer i den menneskelige kroppen. To av de viktigste mineraler som det bidrar til å regulere er kalsium og fosfor. Når kroppen har et overskudd av disse mineralene, blir de lagret i benet. Når kroppen opplever en mangel av disse mineralene, blir de tatt ut av benet og satt tilbake i sirkulasjon.

Funksjon: røde blodceller og immunceller

Skjelettet spiller også en viktig roll i immun helsen til den enkelte og produksjonen av røde blodlegemer. Benmargs inneholder stamceller og er ansvarlig for disse to funksjonene. Stamcellene i benmargen kan utvikle seg til for røde blodceller og blodplater. Stamcellene kan også utvikle seg for å danne de cellene som utgjør immunsystemet, inklusive B-celler og naturlige dreperceller.