Hvor kan jeg finne Doctor Anmeldelser for gratis?

March 24

De fleste mennesker ønsker å motta de beste helsetjenester mulig. Finne en lege som best dekker dine behov og preferanser er det første skrittet i å håndtere din helse. Noen pasienter gå til deres forsikringsselskap hjemmeside for å få detaljert informasjon om sin lege, men er vanligvis ønsket velkommen med begrenset informasjon, for eksempel navn, adresse og telefonnummer. Litt mer informasjon er nødvendig for å foreta en informert beslutning. Det er gratis lege vurderinger tilgjengelig på Internett som inneholder informasjon fra lege og pasient.

Book of Leger

Book of Leger (www.bookofdoctors.com) kobler pasienter med mer enn 40.000 leger landsdekkende, gratis. Registrerte leger er i stand til å omfatte ikke bare grunnleggende informasjon, men også data om sine hobbyer, priser, kontor parkering tilgjengelighet og ytterligere personopplysninger. I tillegg Book of Leger inneholder en gjennomgang og vurdering alternativ for pasienter.

vitals

Vitals (www.vitals.com) sier at det er en kilde for utbredt medisinsk informasjon om mer enn 720.000 leger over hele landet. Vital har et interaktivt verktøy søk for å finne en lege, ved hjelp av en rekke valg, for eksempel ved postnummer, sykdom eller spesialitet.

RateMDs

RateMDs (www.ratemds.com) er en av de beste legen vurdere nettsteder på Internett. Selv RateMDs har en grunnleggende webdesign, og tilbyr en rekke pasientenes vurderinger av leger. Det er noen fora som tilbys som oppfordrer pasienter og leger til å kommentere.