Brøkdelen Laser for strekkmerker

October 18

Brøkdelen Laser for strekkmerker


Mange har strekkmerker. Brøk resurfacing av huden ved hjelp av laserteknologi er en nylig utviklet behandling for strekkmerker. Det kan være et attraktivt alternativ til plastisk kirurgi, så det er ikke invasiv og helbreder raskt.

Strekkmerker

Strekkmerker, også kjent som striae, ser ut som band på huden og er forårsaket når huden strekker seg raskt. Den mest kjente årsaken til strekkmerker er graviditet, men de kan også være forårsaket av overvektige barn og av rask vekst i puberteten. Strekkmerker kan også være forårsaket av unormal kollagen dannelse. Hvis du utvikler strekkmerker uten åpenbar grunn, må du kontakte legen din.

Delvis Resurfacing

Delvis photothermolysis, mer kjent som brøk resurfacing, er en laser behandling brukes på arr og på aldrende hud. Det er forskjellig fra og vanligvis billigere enn vanlig, laserbehandlinger. Brøk resurfacing lasere er også kjent med deres bedrifts navn, Fraxel laser.

Hvordan det fungerer

Under fractional resurfacing, rettet en laser celler dypt under huden, bryte ned gamle celler og utløser helbredelsesprosessen. Dette fører til en rask foryngelse av huden, og kan slette arrdannelse og tegn på aldring. Hver behandling sesjon rettet bare opp til 20 prosent av huden i målområdet, og har nok å oppmuntre rask helbredelse.

Resurfacing Stretch Marks

Delvis resurfacing kan redusere forekomsten av strekkmerker opp til 75 prosent i løpet av fem eller seks behandlinger ved å forårsake den skadede kollagen å begynne å gro. Hvis strekkmerker er forårsaket av unormal kollagen dannelse, kan de dukke opp igjen.

Bivirkninger

Etter under behandling, vil huden generelt svelle i ett til to dager, bli rød i to til fire dager og flasse i fire til syv dager. Fordi behandlingen påvirker cellene i henhold til, men ikke på overflaten av huden, helbredelsesprosessen er meget rask, og pasienten skal være i stand til å anvende kosmetikk meget snart etterpå. Noen pasienter kan legge merke til noen tipser på huden, men dette bør forsvinne etter noen få uker.