mikrodiskektomi Øvelser

February 8

mikrodiskektomi Øvelser


En mikrodiskektomi er kirurgi som tar ut platen materiale fra en herniated plate som har vært å sette press på ryggmargen eller på en nerve rot. Noen ganger lamina, som er et lite stykke ben, er fjernet. Dette er gjort slik at kirurgen kan bedre se på og har tilgang til skiveprolaps området. Denne delen av operasjonen kalles en laminektomi eller en laminotomy. Utføre mikrodiskektomi øvelser så snart som mulig etter ryggkirurgi er avgjørende for utvinning.

Mikrodiskektomi treningen

Jo raskere man får mobil, jo raskere kan man være tilbake i swing ting. Å bli mer aktiv hjelper også med smertereduksjon. Mikrodiskektomi øvelser øke omfanget av bevegelse, noe som gjør at pasienter til å komme seg raskere. Før kirurgi, kan pasienten ha et begrenset utvalg av bevegelse på grunn av smerter. Med kirurgi og mikrodiskektomi øvelser, er smerte dårligere. Mikrodiskektomi øvelser og komme tilbake til en normal rutine også hjelpe bløtvevet leges, som i sin tur også bidrar med smerte.

Mikrodiskektomi tøyningsøvelser

Stretching kan begynne to til tre uker etter en mikrodiskektomi og bør foregå opp til 6 ganger daglig i 6 til 12 uker. De strekker mikrodiskektomi øvelsene vil redusere arrdannelse som kan oppstå i løpet av dette tidsrommet.

For å strekke, legg deg ned på ryggen. Flex hoftene så mye som mulig ved å bringe den bøyde knær inn i brystet. Utvid høyre kne ved å rette høyre ben og holde på venstre (bøyd) kneet. Hold i noen sekunder. Dette vil bidra til å styrke ryggmusklene samt hamstrings. Slå og strekke venstre ben. De strekker mikrodiskektomi øvelser bør gjøres opp til det punktet av smerte, men ikke utover. Ellers er det en risiko for nerveinflammasjon.

Mikrodiskektomi vandre Øvelser

En annen mikrodiskektomi trening er å gå. Faktisk er gang den viktigste og fordelaktig trening en pasient kan gjøre for å fremskynde healing og utvinning. Pasienter oppfordres til å begynn å gå og bevege seg rundt så snart som mulig etter operasjonen. Dette er spesielt viktig med platen kirurgi (igjen, for å unngå for mye arrvev forming på nerve).

Mikrodiskektomi stabiliseringsøvelser

Stabilisering mikrodiskektomi øvelser bør også utføres. For å gjøre denne type trening, knele på bakken og plassere håndflatene på bakken foran deg. Deretter heve høyre arm rett ut, og parallelt med bakken og heve venstre (motsatt) benet rett ut på baksiden av dere. Hold i noen sekunder, og deretter bytte armer og ben. Dette bidrar til å styrke ryggen og trene ryggmuskulaturen.