Slik Care for en baby med høreapparat

November 8

Ifølge Dr. Mary Pat Moeller for Senter for Childhood døvhet på Boys Town National Research Hospital i Omaha, Nebraska, hver dag i USA, er 33 barn født med hørselstap --- ca 12 000 babyer i året. De fleste av disse vil kreve høreapparater. Ikke overraskende, omsorg for et barn med høreapparat har sine spesielle bekymringer.

Bruksanvisning

Omsorg for en baby med høreapparater

1 Velg mellom en bak-øret (BTE) høreapparat og en i-øret (ITE) høreapparat. For babyer, er BTE høreapparater vanligvis foretrukket fordi babyer ørene vokse så raskt, og BTE stiler krever mindre hyppige endringer for å passe. I tillegg kan ITE stiler være farlig. Hvis barnet tar en tørketrommel, kan den harde plasten skjære henne øregangen.

2 Avgjør om å passe babyen din med en eller to høreapparater. Hvis begge barnets ører har dårlig hørsel, sterkt vurdere å bruke høreapparater på begge ørene. Babyer lærer språkferdigheter mye bedre hvis de kan høre gjennom begge ørene, og være i stand til å høre fra begge ørene hjelper også barn vet hvor lyden kommer fra, som er en viktig sikkerhets betraktning.

3 Sjekk passformen barnets høreapparater hver dag. Mens babyer ikke vil vokse BTE stiler så raskt som ITE stiler, BTE vanligvis har en del som er spesialinnredet for babyens øre. For å holde babyens hørsel på sitt beste, må dette monteres igjen etter hvert som barnet vokser.

4 Be babyens audiograf for spesifikke retningslinjer i å bruke og omsorg for babyens høreapparat (er).

5 Spør audiografen din om baby-sized tone kroker for å hindre barnets høreapparater fra å falle av under søvn. Klærne eller parykk tape kan også fungere godt, og er lett tilgjengelig i skjønnhet forsyne butikker.

6 Dekk babyens hode med en lue som dekker ørene og fester med borrelås under haken hennes til hun vokser brukt til hennes høreapparater. Dette vil hindre henne fra å trekke dem ut. Men, gjøre visse hatten ikke forstyrrer lyden i høreapparatet tar seg opp.

7 Bruk høreapparat klips som festes til barnets klær, noe som gjør det vanskeligere for enhetene å falle ut og bli borte.

Hint

  • Fordi det er lett for små barn å miste sine høreapparater, så vær sikker på at du kjøper et høreapparat med et tap garanti.
  • Selv om noen foreldre bruker tøyelig brille ledninger å holde høreapparater på plass på deres babyens hode, kan disse være en kvelningsfare.