Massasjeterapi & kreftpasienter

October 6

Massasjeterapi & kreftpasienter


Massasje terapi kan være et verdifullt verktøy når bekjempelse av kreft. Så lenge noen enkle retningslinjer blir fulgt av massasjeterapeut, massasje kan være fysisk og følelsesmessig gunstig for de som sliter med denne sykdommen.

Fysiske fordeler av massasje

De fysiske fordelene med massasje for kreftpasienter inkluderer økt sirkulasjon av blodet og lymfesystemet, smertelindring fra stølhet, redusert hevelse, redusert sammenvoksninger rundt snittene og noe forbedret immunsystem fungerer.

Emosjonelle fordeler av massasje

Regelmessig massasje kan redusere isolasjon kreft bringer noen ganger og gi følelsesmessig avlastning fra det daglige stresset av å bekjempe denne sykdommen. Kreft er en sykdom; det er ikke hva vi blir. Massasje terapi kan bidra til å få en kreftpasient tilbake til kroppen hennes for å gjenvinne den som sin egen.

Retningslinjer

Ta alltid kontakt med pasientens lege før du begynner noen form for massasje terapi arbeid. Massører skal betale forsiktig oppmerksomhet til pasientens reaksjon på press siden det kan være økt følsomhet for smerte.

Kontra

Kontra omfatter mottak massasje rett etter kjemoterapi eller stråling behandlinger, samt kvalme, oppkast, diaré, eller intens smerte. Også, hvis kunden bestemmer seg for at han ikke er i stand til å motta massasje eller annen grunn, at avgjørelsen skal bli innfridd.

viktige hensyn

Massasjeterapi bør aldri utføres på eller rundt stedet av en svulst eller åsted for en nylig fjernet svulst. Utføre massasje rundt dette området kan føre til kreft til å spre.

massasje Alternatives

Selv om pasienten ikke kan få en full kroppsmassasje, kan lett berøring gi healing lettelse. Refleksologi på hender og føtter eller energi balansering over hele kroppen tilbyr noen trøst.