Naturlige medisiner for å senke triglyserider

October 2

Triglyserider er fettsyrer som finnes i blodstrømmen hos alle mennesker; imidlertid, når nivået av triglyserider kan forårsake alvorlige helsemessige komplikasjoner, som bidrar til hjertesykdom. Kosthold og trening er to av de mest effektive behandlinger for å senke triglyserider, men naturmedisin og urter er også effektive løsninger.

niacin

Niacin, også kalt vitamin B5, har blitt rapportert å senke triglyserider og øke HDL eller "gode" kolesterolet. Niacin er funnet i matvarer, for eksempel meieriprodukter, magert kjøtt, fjærfe, fisk, nøtter og egg, samt i tillegg form.

Omega-3 fettsyrer

En rekke kliniske studier har bekreftet at Omega-3 fettsyrer lavere triglyseridnivåer, inkludert en studie fra 2006 på HIV-smittede pasienter. De er funnet i høye konsentrasjoner i fisk, så vel som i lin, gresskarfrø, valnøtter, grønne grønnsaker og kosttilskudd.

Hvitløk

En studie utført ved Guelph University i Ontario, Canada, viste at hvitløk er en effektiv naturlig middel for å senke triglyserider, spesielt kombinert med fiskeoljer. Hvitløk kan legges til mange oppskrifter og er populær i asiatisk og italiensk mat, men kan også tas i supplement form for de som ikke liker sin bitter smak.

Kanel

Under en undersøkelse gjennomført for å lære effekten av kanel på blodsukkernivået ved Beltsville Human Nutrition Research Center, ble det observert at kanel også senket triglyseridnivåer, et faktum som har blitt forsterket av annen forskning.

betraktninger

Folk som har blitt diagnostisert med høye triglyserider bør rådføre seg med lege om naturlige behandlinger, spesielt før du begynner å bruke kosttilskudd.