Sikkerhet for Melatonin hos barn

November 16

Melatonin er en neurotransmitter som skilles ut av pinealkjertelen i hjernen, i henhold til drweil.com. Dette skjer først og fremst som det blir mørkt. Barn har normalt mer melatonin produseres naturlig i kroppen sin enn voksne gjør. På grunn av dette, er sikkerheten til å ta ytterligere syntetisk melatonin virkelig ukjent.

betraktninger

Det er mange studier som tyder ekstra melatonin tilskudd kan være gunstig for voksne som lider av søvnløshet. MIT forskere, ledet av Richard Wurtman, oppdaget at 0,3 mg er nødvendig for å sovne og tilbake for å sove. Kosttilskudd tilgjengelig i butikkene inneholder 10 ganger det beløpet. Som et resultat, bygger kroppen opp en motstand. Folk har derfor begynt å tenke at det ikke fungerer. Det er ikke mange studier gjort med friske barn til å analysere effekten det har på dem. Det har vært nyttig for barn som har nevrologiske søvnforstyrrelser.

Advarsel

Salget av melatonin er begrenset i mange land, men er for tiden tilgjengelig over disk i USA

Expert Insight

Dr. Brainard, en melatonin ekspert ved Thomas Jefferson University i Philadelphia, stater på Dr. Weil hjemmeside, at når melatonin er skrevet for barn, har det sjelden vært knyttet til bivirkninger.

Bivirkninger

Bivirkningene som sjelden inntreffer som følge av barn som tar melatonin er anfall (hovedsakelig hos barn som har dem uansett), hyperaktivitet, uro, atferdsendringer, forverring søvnmønster, mareritt og forstoppelse.

Forebygging / løsning

Melatonin sikkerhet hos barn er ikke etablert. På dette tidspunktet i livet, bør ingenting tas hver natt for å hjelpe barnet sove. Adressering de dypere problemene involvert med søvn problemet ville være en mer effektiv måte å gå.