Kilder til Theanine

June 12

Kilder til Theanine


Theanine er en aminosyre og psyko kjemikalie som, ifølge WebMD, kan fremme økt mental bevissthet mye som koffein, samt vekttap. De som søker fordelene med denne naturlig forekommende kjemiske finner den i flere kilder, blant annet te, te-ekstrakter og syntetiserte tilsetningsstoffer.

brygget te

Som med koffein, kan du få din teanin fikse med en vanlig kopp te. Ifølge WebMD, oppstår theanine naturlig i flere typer te. Grønn, svart, hvit og oolong te alle inneholder potensielt gunstige mengder av stoffet.

Grønn te ekstrakt Supplements

De som vil at vekttap egenskaper theanine, men foretrekker å ikke drikke en varm brygget drikk kan ta en grønn te ekstrakt supplement. Ifølge WebMD, slike ekstrakter inneholder katekiner og koffein, så vel som andre stoffer som bidrar til å fremme vekttap.

Syntetiserte tilsetningsstoffer

Ifølge Institute for tradisjonell medisin, har forskere syntetisert teanin fra både grønne teblader og sjampinjong Xerocomus badius - de eneste to vanlige naturlige kilder til kjemisk. Det amerikanske Food and Drug Administration har utforsket, og bestemmes trygg, tillegg av theanine til ulike matvarer. FDA siterer den oppfatning av matproduksjon selskap Taiyo International hevder sikker produksjon av theanine "for bruk som en ingrediens i fruktjuicer og drikke, ikke-urtete, sport drikker, spesialitet flaske vann, sjokolade barer og tygger, harde drops og pust mints, og tyggegummi på et nivå opp til 250 mg ... per servering. "