rektal rensing

September 27

Selv om du kanskje ikke akkurat bruke mye tid daglig tenker tykktarm og endetarm, bør du ikke ta helsen til disse organene for gitt; og nøkkelen til å holde dem friske er vanlig rensing. Fordi disse organene er ansvarlig for å utvise avfall fra kroppen din og er koblet til fordøyelsessystemet, etablere en rutine for å rense dem og holde dem friske.

Mat for rensing

Foruten å drikke mye vann (det ideelle er 8 glass om dagen), ta hensyn til hva du spiser for å opprettholde en ren tarmen. Unngå fet og fet mat. Også, frisk frukt og grønnsaker er bra for din rektum siden de inneholder mineraler, og noen har naturlige antioksidanter som hjelper rense kroppen for giftstoffer og avfall.

Noen andre urter som du bør ta er linfrø og ingefær. Linfrø hjelper tarmen flytte bearbeidet mat mye raskere og mer smidig, som hjelpemidler i fordøyelsen og bevegelse gjennom tarmene. Ginger bidrar til å redusere oppblåsthet og betennelse i rektum sammen med stimulerende rektum prosesser. Aloe blad, også stor for rektal rensing, kan brukes til å avgifte rektum, eller brukes som et avføringsmiddel - og det er ingen bivirkninger.

Klyster / Colonics

Klyster og colonics er medisinske prosedyrer som rense ut kolon og rektum. Ingen selve operasjonen er involvert, men de er begge vanligvis gjort på en spesialist kontor og noen ganger du er satt i søvn for prosedyren siden det kan være ubehagelig. Et lite rør settes inn i endetarmen, og vann blir presset gjennom tarmen til slutt rense ut tarmene. Colonics er vanligvis mer effektivt siden de er en engangsprosedyre som skyver mellom 30 og 50 liter vann gjennom fordøyelseskanalen å rense den ut. Når dette er gjort, trenger du ikke å komme tilbake igjen for et år eller mer. Klyster bruker mye mindre vann, og vanligvis må gjentas 3 ganger eller så for å ha full rensing fullført.