Hvordan kjøpe Omega-3 fiskeolje i 1G kapsler

August 16

Hvordan kjøpe Omega-3 fiskeolje i 1G kapsler


Omega-3 er et populært helseprodukt som vanligvis selges i form av fiskeoljekapsler. Start søket ved å ringe din lokale helsekost butikk og snakke med helsepersonell.

Snakk med helsepersonell

Før du kjøper din Omega-3 fiskeolje, snakke med helsepersonell og bekrefter at 1 gram (eller 1000 milligram) av stoffet er hva du bør ta. Vær forberedt på å fortelle helsepersonell hvorfor du er interessert i å ta stoffet, og be dem om å anbefale en merkevare av supplement, hvis mulig.

Ring din lokale helsekost butikk

Ring din lokale helsekost butikk og spørre om de bærer 1 gram kapsler med omega-3 fiskeolje. Selv om det kan også være mulig å finne produktet på nettet, har mange helsekostbutikker informert personale tilgjengelig som kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. For eksempel kan det være lurt å spørre personalet størrelsen på kapselen i flasken, slik at du vet om du vil være i stand til å svelge den.

American Heart Association Anbefalinger

DHA og EPA er omega-3 fettsyrer i hovedsak hentet fra fisk, og ALA fra kilder som valnøtter, linfrø, og raps og soyaolje. The American Heart Association (AHA) sier pasientene bør ikke ta mer enn 3 g daglig av et omega-3 tilskudd unntatt når under tilsyn av en lege, på grunn av risikoen for overdreven blødning. For de med dokumentert koronar hjertesykdom, er det AHA anbefalingen 1 gram DHA + EPA daglig, helst gjennom mat kilder, men også i kapselform under tilsyn av en lege. For de som trenger å senke triglyserider, er anbefalingen 2-4 g daglig i kapselform, under tilsyn av en lege.