Herbal Cures for Nasal Betennelse

October 18

Mange mennesker er berørt av bihuleproblemer som inkluderer infeksjoner og betennelser. Herbal og konvensjonelle midler går direkte til kilden for å løsne lunger samt prøver å fjerne kilden til betennelse som ofte er en viral eller bakteriell infeksjon. Allergi og astma kan også bidra til belastende sinus betennelse. Uansett, kan urtemedisiner jobbe med immunforsvaret til å nøytralisere infeksjon, og selv om ikke herding nasal betennelser, kan de bidra til å føle deg bedre raskere.

Lakris

Lakris eller snarere roten av lakris anlegget bidrar til å redusere betennelse og arbeider for å aktivisere immunsystem til å bekjempe bihulebetennelse. Du vil finne to typer lakris produkter tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk, er ett for behandling av infeksjoner og øke immunforsvaret, og den andre er for å behandle magesår. Pass på at du velger den rette og følge doseringsanvisningen nøye. Lakris kapsler er generelt det produkt som er brukt for å behandle immunsystemet.

Eucalyptus

Eucalyptus er svært nyttig i behandling av betennelse som er assosiert med bihulebetennelse. Denne gode luktende urt er ofte brukt til å lindre sår hals, men har også antiseptiske egenskaper. Eucalyptus olje kan faktisk trenge gjennom slimhinnene og løsne opp lunger. Bruk en damp inhalasjon med eucalyptus eterisk olje eller tørket urt minst en gang om dagen for å tømme bihulene og redusere betennelse. Sett 2 til 3 ts av tørket eucalyptus eller en teskje av den essensielle oljen i kokende vann, bratte og slå av varmen. Sett et håndkle over hodet og pust inn dampen for lindring av inflammasjon og lunger. Fortsett denne behandlingen en gang eller to ganger daglig til symptomene avtar. Eucalyptus er også tilgjengelig i pastiller, samt å være tilgjengelig i en te.

Peppermynte

Peppermynte har sterke anti-inflammatorisk egenskaper som bidrar til å roe slimhinnene. Peppermynte te er allment tilgjengelig på helsekostbutikker. Et annet alternativ er å bratt peppermynte i kokende vann og puste inn damper. Duften ved innånding vil bidra til å lette pusten og redusere betennelse.

Sitronbalsam

Sitronmelisse er mye brukt som en kraftig infeksjon fighter og er i stand til å drepe av infeksjoner og bakterier. Drikk sitronmelisse for effektiv lindring av sinus symptomer. Drikk te varme to ganger om dagen for lettelse.

Echinacea

Echinacea er et sterkt immunforsvar booster og hjelper det til å fungere på et mer optimalt nivå. Echinacea er tilgjengelig i kapsel eller te form. Start på høyeste dose mulig under de innledende fasene av bihulebetennelse, deretter gradvis avta.

Sikte på å ta en total på 1200 mg. per dag i kapselform eller gjennom drikkevann Echinacea te. Drikk 6 kopper Echinacea te daglig for å oppfylle dette kravet og drepe bihulebetennelse du opplever. Echinacea er også tilgjengelig i skjær form. Følg doseringsanvisningen nøye.