Herbal skjær for kalde sår

June 9

Forkjølelsessår er et herpes virus som ikke kan kureres. Symptomene inkluderer blemmer og crusty utbrudd på leppene og rundt nesen. Disse symptomene forverres i perioder med stress, soleksponering og hormonelle endringer. Selv om du ikke kan kurere denne tilstanden, kan du administrere symptomer med urte tinkturer.

skjær bruk

Tinkturer er flytende ekstrakter som bruker en alkohol basen. Du kan bruke et skjær til DAB på den kalde sår. Tinkturer kan også bli fortært. Les etikettene av produktet for å sørge for at du bruker det i henhold til de anbefalte metoder.

Forkjølelsessår er smittsomt og kan spres lett. Pass på at du vasker hendene og ikke dele kopper eller andre gjenstander under utbrudd. Herbal rettsmidler kan hjelpe med symptomer og kan avverge behovet for antibiotika, men dette er ikke bevist av forskning. Hvis symptomene ikke bedrer seg eller forverres, søke lege mening for riktig behandling.

Tinkturer til kalde sår

Det er mange naturmidler tilgjengelig for å hjelpe med smerte, hevelse og helbredelse av forkjølelsessår. Du kan bruke en myrra skjær for å lindre smerten av kulden sores.Lomatium er også en anbefalt skjær brukt av indianere for å kjempe mot infeksjoner. Selv om du kan bruke lomatium som et skjær, kan det gi deg et utslett, og et utdrag kan derfor være mer hensiktsmessig. Sitronmelisse og mynte tinkturer vil også hjelpe fremskynde utvinning tid fra enkelte utbrudd.

Homeopatiske tinkturer

Det er flere homeopatiske tinkturer som behandler den underliggende stressor som fører til en kald sår utbruddet. Nat (Natrum muriaticum) brukes når folk er opprørt følelsesmessig og er effektiv ved utbruddet av en kald sår utbruddet å stoppe blemme fra forming. Poison Ivy brukes når herpes har gule skorper og svie og kløe umåtelig. Poison Ivy er ofte brukt etter Nat. Sepia brukes når en person er deprimert eller opplever ekstreme hormonelle endringer som for eksempel graviditet eller overgangsalder. Dette er effektivt i å kjempe mot kalde sår rundt hjørnene av munnen og innsiden av nesen. Bittersweet tinktur brukes til å behandle brune og røde forkjølelsessår.