Naturlige behandlinger for Sinus smerte

March 3

Naturlige behandlinger for Sinus smerte


Sinus smerte er ofte forårsaket av bihulebetennelse (bihulebetennelse), allergi og forkjølelse. Behandle den underliggende årsaken til sinus smerte vil være mer effektivt enn å fokusere bare på smerten. Det er naturlige behandlinger for sinus smerte tilgjengelig for å lindre ubehaget.

Hvitløk

Hvitløk inneholder samme kjemiske funnet i narkotika som gjør slimet mindre klissete, for eksempel expectorants. Clearing lunger kan ofte lindre smerter og press.

Saline Spray

Ved hjelp av saltvann spray å skylle ut neseborene kan hjelpe kvitte deg med bedervet nesesekreter. Du kan også blande en teskje bordsalt med to kopper varmt vann og en klype natron.

hydration

Å drikke ekstra væske (varm og kald) hjelper tynn mucus og holde den flytende. Te inneholder bukkehornkløver, fennikel, anis eller salvie er også effektive.

pepperrot

Pepperrot er en bitter rot som inneholder et kjemikalie som ligner på en funnet i decongestants. Flaske pepperrot vil gjøre utslaget.

Luftfuktighet

Ved hjelp av en luftfukter i hjemmet bidrar til å hindre bihulene og nesegangene tørker ut. Rengjør luftfukter som en uke for å hindre sopp fra vokser.