Hva er Strayer Prosedyre?

September 24

Hva er Strayer Prosedyre?


Den Strayer prosedyre, også kjent som gastrocnemius lavkonjunktur, er et behandlingsalternativ for personer som har gastrocnemius equinus kontraktur. Navnet equinus kontraktur er å ta fra stillingen som hestene ankler, som er påpekt ned. En gastrocnemius equinus kontraktur er en medisinsk lidelse som fører til spenninger i leggmuskelen. For å rette opp denne tilstanden, må legene utføre en Strayer gastrocnemius prosedyre.

Betydning

Gastrocnemius kontrakturer antas å skje fra arvelig, aldring og medisinske forhold. En gastrocnemius equinus kontraktur er ikke i stand til å bevege seg ankelleddet utover en nøytral posisjon mens kneet er rett. Mange folk automatisk kompensere for en kontraktur ved å opprettholde bevegelse gjennom leddene før ankelen. I noen tilfeller kan vanlige strekking av kalv behandle og å redusere disse symptomer naturlig.

prosedyrer

Den Strayer Prosedyren innebærer å slippe gastrocnemius sene å forlenge leggmuskelen. Kirurgen skjærer en åpning i den bakre delen av leggen og gastrocnemius sene er avdekket. Den sene frigjøres og sutureres til vevet som ligger under strukket plassering.

Gjenoppretting

Etter Strayer prosedyren, en pasient normalt vil trenge to til seks uker for å samle krefter. Pasienten vil måtte bære en spenne eller støpt for ca to uker. I begynnelsen vil det være mye smerte i leggen, men da smertene vil avta. Kalven må styrkes etter at smertene har gått ned. Enkeltpersoner generelt kan gå i seks til åtte uker. En pasient kan trenge et år for å få tilbake 95 prosent av den opprinnelige kalv styrke.

betraktninger

Etter en Strayer prosedyre, kan en pasient opplever hud bonding, skade på sural nerve, arrdannelse og kalv svakhet. Huden innsnitt kan utvikle koblinger til vevet som ligger over kalven muscle.This vil føre til liming av huden når leggen flytte. Men tidlig i den postoperative fasen, kan dyp muskel massasje bryte disse obligasjonene. Sural nerve er i stand til å være direkte såret fordi beliggenheten er i nærheten av området av operasjonen.

forbedringer

Korrekt isolerer og beskytter sural nerve er en viktig del av fremgangsmåten. Forståelse av de viktige strukturer som er koblet til den Strayer prosedyren bør tillate kirurgen å redusere mengden av Sural nerveskader og forbedre utseendet av det kirurgiske innsnitt ved å redusere lengden.