Pineapple Diet for Lunger

March 15

Mange diett planer er basert på en bestemt mat. Ananas kosthold er ikke noe unntak. Den er ment å etablere midlertidig vekttap samt rense lungene og er ikke ment å være ferdig langsiktig. Noen mennesker også delta i en ananas diett for å fremme lunge helse. Uansett hva diett brukes til, er det viktig at det er brukt for de riktige grunnene og etter en passende tid.

Hvorfor bruke Ananas?

Over tid, materie og rusk uunngåelig akkumuleres i alles lungene. Dette er nesten uunngåelig for de fleste. Ananas antas av noen å hjelpe rense lungene naturlig. Det er også antatt å naturligvis bli kvitt innvollsorm i kroppen, som for de fleste, er en god ting. Det er noen tilfeller der innvollsorm er bevisst innført i kroppen gjennom det som kalles orm terapi, men folk flest vil heller ikke ha innvollsorm og tror mange sykdommer og sykdommer oppstår som et resultat av dem.

Diet Basics

Ideen bak ananas diett eller faste er å spise så mye frisk ananas som du kan over en tre-dagers periode. Den enkelte er ikke ment å spise noe annet mens du er på diett. Dietten kan gjennomføres i opptil 10 dager, men å være på denne type diett for at lengden av tid kan være usunn, slik at folk som er interessert i å være på ananas diett i 10 dager bør først snakke det over med sin lege. Malurt og ingefær te er tillatt på diett, samt fiken, rå mandler og hele gresskarfrø. Alle disse matvarene er gode for rensing lungene. Appelsiner og dampede gulrøtter er også lov og er anbefalt i midten av dagen for å bryte fasten.

Ananas Cleanse for Smokers

En gruppe mennesker som ananas diett anbefales for er røykere, fordi de har en tendens til å ha mye mer rusk i lungene enn den gjennomsnittlige personen. Noen ganger, når folk gjør en innsats for å slutte å røyke, ønsker de å rense lungene og få dårlig ting ut. Det er mange grunner til dette. Den første grunnen til at en lunge rens kan være nyttig er at hvis ikke fullført, kan det ta opptil et år for kjemikalier og toksiner for å være ute av personens kropp, selv om han ikke er røyking. Ved å delta i ananas diett, kan ex-røyker rense lungene hans raskere.