Hvordan gjør bendelorm Form i mennesker?

March 23

Inntar eggene

Mennesker tilegne bendelorm av uvitende spiser eggene. Dette skjer når et dyr som har bendelorm defecates, muligens i nærheten av en hage. Avføringen inneholder bendelorm egg. Da menneske forbruker produsere fra hagen som ikke har blitt tilstrekkelig vasket. Dette produserer kan ha fekale innskudd inneholdende bendelorm egg på det, som i sin tur inn i menneskets kropp. Eggene blir til larver og deretter inn i fullvoksen bendelorm hvis venstre ukontrollert.

Inges Larver

Folk kan også bli vertskap for bendelorm ved å spise kjøtt eller fisk som er rå eller kokt grundig. Musklene i kjøttet kan inneholde bendelorm larver, som trenge inn i kroppen i løpet av forbruk. Larvene vokse inn i voksen bendelorm inni menneskets tarm.

Bendelorm Life Cycle

Bendelorm starter som et egg, utvikler seg til en larve og deretter inn i en voksen bendelorm. Som nevnt tidligere, kan egg og larver inntas av mennesker. En gang inne i menneske legger bendelorm seg til tynntarmen. Disse modne ormer kan vokse til en maksimal lengde på 15- 75-fot lange (5 til 25 meter), og kan overleve opp til 20 år. I løpet av denne tiden egg og / eller voksen bendelorm kan føres gjennom endetarmen. For å drepe ormene, må du ta muntlig medisiner som praziquantel eller albendazole.