Spesielle dietter for en mage reduksjon

May 27

Spesielle dietter for en mage reduksjon


Mage øvelser er bare en del av å ha en flat mage. Den viktigste grunnen til at folk mislykkes i sitt mål om å ha en flat mage er at de bare trening og omsorgssvikt hva de spiser. En persons diett spiller en viktig rolle i størrelsen og utseendet av magen.

Høy Fiber og høy protein diett

En diett høy i protein og fiber hjelper deg å holde full lenger og reduserer indulging i junk food. Å spise stekt og høy-carb mat er en av de viktigste faktorene som forårsaker fett deponering i og rundt magen området. Start dagen med en egg-hvit omelett til frokost. Eggehviter er en svært god kilde til protein, og vil hjelpe deg til å føle mindre sulten i løpet av dagen. Du kunne også ha høy fiber frokostblanding eller havregryn med bær eller epler. De er en utmerket kilde til fiber og antioksidanter. Tenk fettfattig suppe og en salat med fettfattig dressing til lunsj eller middag. Jo mer variert og fargerik salat, jo bedre er det for magen. Salaten bidrar også til en betydelig mengde fiber, vitaminer og mineraler. Snack på mandler eller protein shake å få mer fiber, protein og antioksidanter.

Diet for oppblåst mage

Kroppen tar det noe tid å venne seg til den høye fiber, og dette kan føre til oppblåsthet - en oppblåst og puffy magen. Det er visse matvarer som bidrar til å holde magen bloat nede, for eksempel asparges - en stor lav-kalori siderett som smaker godt når dampet, kokt eller grillet. Asparges hjelper mat flytte gjennom tarmen.
Papaya areloaded med antioksidanter og inneholder en fordøyelseskanal enzym kalt papain som hjelper til med fordøyelsen. Det er en stor lav-kalori frukt som kan brukes i salater, frokostblandinger, havregryn og desserter.
Ananas er en annen frukt som hjelper til med fordøyelsen og hindrer magen bloat. Legge ½ kopp hver dag til kosthold reduserer magebesvær og halsbrann, og det er bare 50 kalorier. Det er også en god måte å tilfredsstille dine søt tann.
Low-fett yoghurt er en stor lav-kalori alternativet som holder fordøyelsessystemet sunt. det istasty som det er, eller kan gjøre en god smoothie med din favoritt frukt.

Matvarer for å unngå

En diett for å redusere mage må ikke inneholde mettet fett og bør inneholde mindre alkohol. Mettet fett er vanskelig å bearbeide, og lett lagres som fett rundt magen. Smør, majones og margarin er noen av gjerningsmennene.
Alkohol gir tomme kalorier som ikke har energi nytte for kroppen din. Kroppen vurderer alkohol giftig, og som leveren fungerer på den første til å behandle den, dette bremser ned stoffskiftet.