Yoga for isjiasnerven Pain

January 18

Hoftenervene smerte, eller isjias, er et resultat av irritasjon eller skade på isjiasnerven - en stor nerve som går fra hoften til fotsålen. Det er flere årsaker til isjias, inkludert herniated lumbar plater, lumbal stenose og trange piriformis muskler. Et program av yoga øvelser kan lindre sciatic nerve smerte, men det er noen viktige retningslinjer å følge.

Diagnostisere årsaken

Isjias er ikke en sykdom i seg selv, men et symptom på et dypere underliggende problem. Mens yoga er en skånsom og gunstig form for trening, ikke alle positurer er passende for alle forhold. For eksempel, tilbake utvidelser kan hjelpe noen med en herniated disk, men forverre lumbal stenose. Så bør alle som vurderer å bruke yoga for å behandle isjias først konsultere sine leger å fastslå årsaken til deres isjias og som bevegelser, om noen, for å unngå.

Ta kontakt med en Yogi

En av fordelene med yoga er at det kan gjøres hvor som helst, med hvem som helst, når som helst. Likevel, for de med skader, er det best å delta på minst en yogaklasse og snakke med instruktøren. I tillegg sertifisert yoga instruktører studie patologi og anatomi som en del av sin lærerutdanning, slik at de skal ha informasjon om hvilke positurer er best for visse vilkår. Yoga instruktører er ikke lisensiert leger, så de kan ikke diagnostisere eller behandle en sykdom. Men de kan hjelpe designe en terapeutisk serie asanas for en pre-diagnostisert tilstand. De kan også lære riktig form for å unngå skade.

Eksperimenter med stiler

Det finnes flere forskjellige stiler av yoga fra den raske ashtanga og Vinyasa stiler, til den rolige og avslappende restorative stil. De bruker lignende positurer, men forskjellen er i utførelsen. For mange mennesker utvinne fra skade eller sykdom, kan de "mykere" stiler som restorative, Kripalu og Anusara være best. Imidlertid kan noen mennesker opplever at deres personligheter, og egnethet nivåer, er bedre egnet for en mer energisk praksis. Det beste alternativet er å prøve ulike stiler for å se hvilke som passer. Mange yoga studioer vil tillate folk å delta på minst en gratis klasse for å prøve tilbud.

Lytt til kroppen

Yoga er en terapeutisk praksis, men det er fortsatt mulig å bli skadet. For folk flest, oppstår skader når de prøver å presse kroppen sin utover sine begrensninger. Fremfor alt er yoga en personlig og individuell praksis - selv når du arbeider i en gruppesammenheng. Så selv om det kan være fristende å prøve å gå så dypt som andre, er nøkkelen til å fokusere innenfor og tillate kroppen til å flyte på sitt eget tempo. Yoga kan være utfordrende, men det bør aldri være smertefullt.