Hjemreise Retningslinjer Medicare

June 29

Når du når pensjonsalder, den amerikanske regjeringen ikke bare gir deg pensjon inntekt på grunn av Social Security skatter du har betalt, men også hjelper deg å få tilgang til billige helseforsikring planer gjennom Medicare. Medicare er den føderale regjeringens program helseforsikring for eldre og funksjonshemmede. Hvis du har betalt Medicare skatt, er du kvalifisert til å motta premie fritt sykehus forsikring. Ellers kan du kjøpe den hvis du ønsker det.

Hjemreise

"Hjemreise" betyr at du ikke er i stand til å forlate huset uten å gjennomgå en stor innsats på grunn av helsemessige forhold. Det gjelder det meste til folk som trenger hjem helsevesenet fordi deres tilstand er så alvorlig og langvarig som forlater hjemmet er vanskelig og svært kostbart. Det betyr også at legen anbefaler at du ikke forlate hjemmet på grunn av din helse, og at dette kan faktisk forverre tilstanden. Du har lov til å forlate hjemmet for medisinske formål, som for eksempel besøk til legen, og noen nonmedical formål, for eksempel å gå i kirken. Å være bundet til hjemmet er en forutsetning for å aktivere en av dekning som tilbys av Medicare: hjemmet helsetjenester dekning. Legen din må bekrefte at du er bundet til hjemmet.

Medicare Del A

Medicare del A, som er sykehus forsikring, er den grunnleggende dekning som Medicare tilbyr. Social Security skatteinntekter blir brukt til å finansiere denne dekningen hvis du har betalt det når du arbeidet. Medicare Del A dekning omfatter sykehus innleggelse opphold, hospice omsorg, hjemmetjenesten og dyktig sykepleier anlegget omsorg. Hjemmet helsetjenester dekning gitt gjennom Del A gjelder bare hvis du blir betraktet som en homebound individ, møte alle de ovennevnte krav.

Medicare Del B

Medicare Del B, som er medisinsk forsikring, er en annen del av grunnleggende Medicare dekning. Men i motsetning til del A, Medicare Del B krever månedlige innbetalinger for sin dekning. Del B dekning inkluderer besøk til legen, forebyggende behandling og hjem helsevesenet dekning. Som med del A, er et krav for å aktivere hjem helsevesenet dekning på del B for deg å være bundet til hjemmet.

andre betingelser

I tillegg til å være bundet til hjemmet, må du være i behov av dyktige sykepleie. Siden du ikke kan forlate hjemmet, betaler Medicare å yte tjenester i hjemmet. Legen må ikke bare bekrefter du er bundet til hjemmet, men hun må også bekrefte at du har behov for medisinsk behandling i hjemmet. Imidlertid kan legen din bare gjøre det etter en Medicare lege ser deg og bestillinger din omsorg. Du må få omsorg gjennom en Medicare-godkjent byrå, eller Medicare vil ikke betale for det.