Dissekere Prosedyrer for en sau Hjerte

May 4

Sheep hjerte disseksjoner er populære i biologi klasser fordi hjertet representerer anatomi av et menneskelig hjerte og gir nøyaktig informasjon om funksjonaliteten og hensikten med et hjerte. Selv om mange disseksjoner kan være rotete, sauer hjerte disseksjoner er ganske tørt og rent siden det er lite eller ingen væske i hjertet. Som med alle disseksjoner, bør vernelatekshansker brukes til enhver tid for å unngå kontakt med leftover væske og holde hendene fri fra potensielle bakterier.

ekstern Identification

Før fysisk disseksjon kan begynne, må du først være i stand til eksternt identifisere de delene av sauene hjerte. Vanligvis disse er merket under en klasse disseksjon, men de kan umerkede under lab eksamen. Studerer ventriklene kan være vanskelig siden de er merket respektive til sauene. Når behandlingen venstre og høyre ventrikkel, husk at venstre ventrikkel er respektive til sauene, så venstre ville være sauene har rett. Man kan også bruke toppunktet for å bestemme hver side av hjertet. Toppunktet er innesperret nedre spissen av hjertet, og er plassert på venstre side av hjertet. Ved å klemme hver side av hjertet kan du føle den muskuløse forskjellen mellom venstre side, som pumper blod til hele kroppen, og det så ut som pumper blod utelukkende til lungene.

Når overflaten ekstern identifisering er gjort, gå videre til den øverste delen av hjertet for å identifisere flere deler. Finn to litt misfargede klaffer på hver side av den øverste delen av hjertet. Dette er de ytterøret eller porsjonsposer som strekker seg fra venstre og høyre atrier i hjertet. De atrier er plassert inne i hjertet og blir sett på den interne disseksjon. Klikk på "Reference" linken (nedenfor) for å identifisere flere ytre del av en sau hjerte inkludert superior vena cava, lungevenen og aorta, som er ansvarlig for overføring av blod til resten av kroppen.

intern Dissection

Verktøyene du trenger for å utføre en intern disseksjon inkluderer en skalpell, dissekere saks og en sonde. Disse instrumentene er en del av en disseksjon kit og kan kjøpes på college bokhandlere eller kjøpes online på vitenskap kjøpesentra. Skarpe disseksjon instrumenter bør kun brukes under oppsyn av en lærer eller person med erfaring i håndtering av denne type utstyr.

Til å begynne den interne disseksjon, plassere dissekere saks til den overlegne vena cava åpning og forsiktig skjære rett ned gjennom høyre ventrikkel. Du bør være i stand til å åpne hjertet gjennom dette snittet og vise høyre atrium og ventrikkel. Inne i hjertet er muskler og vev som chordae tendinae og papillære muskler som bidrar til å pumpe blod og forhindre blod fra å strømme tilbake inn i atrium.

Lag et snitt på venstre side av hjertet ved å kutte gjennom venstre atriet og ned til venstre hjertekammer. Åpne snitt og finne viktige deler som mitralklaffen og venstre atrium. Papillære muskel og chordae tendinae vev kan også sees gjennom dette innsnitt. For å vise banen til aorta, sette inn sonde inn i aorta åpningen. For mer sau hjerte disseksjon grundig informasjon, informative diagrammer og praksis ark gå inn på linken nedenfor.