Bruken av solkrem

July 15

Solkrem er ikke lenger et anbefalt produkt, det er viktig. Den vitenskapelige bevis om solens skadelige stråler er overbevisende og utvilsomt peker til langsiktig helserisiko. Med riktig dekning, kan solskader lett unngås ved å bruke solkrem. Folk i alle aldre må være klar over konsekvensene av soleksponering uten solkrem beskyttelse.

Lange timer i solen

Hvis du skal sightseeing, til dyrehagen, eller bare på en lang tur, er det viktig å skumme opp over lengre tid utendørs. Ører, topper av føtter, nakke og kne caps er noen ofte savnet eller oversett områder som trenger solkrem beskyttelse. Hvis du kommer til å være på vannet i lange perioder, må du være ekstra nøye med reapplying solkrem fordi vann forsterker effekten av soleksponering. Vanntette produkter vare ca 80 minutter i vann før du trenger å gjøres på nytt.

Som Everyday Sun Protection

Mange kosmetiske produkter inneholder solkrem for å gi konstant beskyttelse mot solens skadelige stråler. Kremer, leppestifter og stiftelser inneholder solkrem beskyttelse som du ikke engang trenger å søke separat. Disse typer produkter beskytter deg hver dag i løpet av dine daglige aktiviteter som å gå på butikken eller spise lunsj ute.

Ligge ute i solen

De som forsettlig ligge ute i solen for å oppnå en brunfarge må fremdeles ansvarlig om å sette på et lag av beskyttelse mot solen. En solfaktor (SPF) på minst 15 er anbefalt og ikke mindre enn 30 for barn under 3 år. Solkrem skal brukes 30 minutter før soleksponering og deretter skal brukes opp til hvert 30. minutt hvis svett tungt. Vanntett solkrem kan vare opp til 40 minutter mens tungt svetting.

Misforståelse

Solkrem er ikke bare for å hindre huden din fra brennende. Det er for å beskytte huden og kroppen fra langtidsvirkninger som er knyttet til soleksponering. Kreft er den mest betydningsfulle ettervirkning av forlenget eksponering for solen uten beskyttelse. Bruk solkrem kan også bidra til å redusere rynker, solflekker og andre tegn på aldring.

fordeler

Bredspektret solkrem beskytter mot både UVA og UVB stråler som er skadelig for huden. Jo høyere SPF, jo mer beskyttelse mot det meste UVB stråler. Jo færre direkte eksponering forekomster du har med solen, jo mindre sannsynlig er det å utvikle hudkreft og andre hudsykdommer forbundet med langvarig eksponering for solen. Soling kan være bra for kroppen så lenge huden er beskyttet mot de mest skadelige aspektet av solen.