Slik unngår Split Nails

June 12

Slik unngår Split Nails


Split negler, en tilstand som kalles onychoschizia, kan selvsagt utvikle seg som vi blir eldre og vår hud og negler blir mer tørr og sprø. Mange mennesker, særlig kvinner, deltar i aktiviteter eller bruke produkter som akselerere tørkingen av neglene. Når neglene er tørre, er de utsatt for sprekkdannelser og splitting, en prosess som kan være både skjemmende og smertefull. Forebygging er den beste medisin.

Bruksanvisning

1 Bruk gummihansker som helst du ta oppvasken eller vaske huset. Langvarig og gjentatt eksponering for vann og rengjøringsmiddel fjerner mye nødvendig fuktighet fra neglene.

2 Fjern neglelakk med en aceton-fri neglelakkfjerner. Aceton er en sterke kjemiske som vil tørke ut neglene. Når du søker neglelakk, bruke en som har spiker styrke fibrene i det å gi neglene en ekstra boost av styrke.

3 Trim neglene til en kortere lengde. Kortere negler er mindre sannsynlig å splitte eller bryte så lange negler. Fil neglene til en avrundet form til å hindre splitting forårsaket av tørre negler med taggete kanter.

4 Massasje lanolin eller vitamin E olje inn dine neglebånd og negler hver kveld før du går i dvale. Ved å bruke den lanolin eller olje om natten, kan neglene absorbere fuktighetskrem i flere timer uten at det blir vasket av med en gang.

Hint

  • Substitute vegetabilsk olje som en naturlig nail fuktighetskrem hvis du ikke har lanolin eller vitamin E olje. For en ekstra boost, slitasje bomullshansker til sengs for å holde oljen inneholdt til neglene.
  • Negler som kontinuerlig delt kan være en indikasjon på et medisinsk problem. Se legen din for å finne årsaken.